A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Спортсмени Черкащини успішно здобувають нагороди на змаганнях європейського рівня

Дата: 22.08.2019 13:52
Кількість переглядів: 421

Фото без опису

Цьогорічний серпень виявився вдалим для спортсменів зі спортивного орієнтування, морського багатоборства та судномодельного спорту. Про свої досягнення вони розповіли у ході традиційної пресконференції управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА.

Успішними виступами вражають спортсмени КДЮСШ ЧМР, а саме з морського багатоборства та спортивного орієнтування. Даниїл Божко, Ростислав Лєвцов, Владислав Бородій, Владислав Заїка, Даниїл Парначов, Тимофій Білик вибороли срібло чемпіонату Європи з морських багатоборств, який відбувся 6-11 серпня у м.Нарва (Естонія). Підготувала спортсменів тренер Ірина Ступак.

Андрій Липа та Вадим Петрович здобули «срібло» чемпіонату Світу зі спортивного орієнтування, (рогейн, 24 години), який відбувся з 27 до 28 липня в м. Ла-Моліна, Іспанія.

Серед 13-ти держав, черкащани ввійшли до 6-ки кращих на чемпіонаті Європи з судномодельного спорту, який відбувся у м. Вонгровець, Польща. Наразі спортсмени готуються до фіналу Кубку України, який відбудеться з 24-25 серпня в Дніпрі.

Фото без опису

Про підготовку до змагань «Invictus Games 2020» (Ігри Нескорених) розповів Артем Лукашук, капітан футбольної команди ветеранів АТО «Черкаські козаки». Вже 14 вересня Артем виступатиме на Національних Іграх Нескорених в Києві.

– Приємно усвідомлювати, що український жовто-блакитний прапор розгортається на змаганнях європейського рівня та звучить гімн України, – зазначив начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Максим Зеленський. – Відстоювали спортивну честь як Черкащини, так і держави в цілому кращі з кращих. У свою чергу управління і надалі надаватиме методичну та практичну допомогу перспективним спортсменам області та усіляко підтримуватиме їх.

За інформацією управління у справах сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь