A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Черкащина – одна з пілотних щодо підтримки проведення публічних консультацій в процесі підготовки регіональних стратегій розвитку на 2021-2027 роки

Дата: 20.08.2019 12:45
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Черкаська область – серед пілотних областей України, яким Національний Демократичний Інститут Міжнародних Відносин (НДІ) та Всеукраїнська громадська організація «Інститут Республіка» надаватимуть допомогу у проведенні публічних консультацій в процесі підготовки регіональної стратегії розвитку. Таку ж підтримку матимуть і Кіровоградська, Вінницька, Закарпатська, Запорізька, Житомирська, Київська області. Про це йшлося на воркшопі щодо організації проведення публічних консультацій в процесі підготовки регіональних стратегій розвитку на 2021-2027 роки, який відбувся у Києві 19 серпня.

Вже у жовтні представники НДІ та ВГО «Інститут Республіка» планують завітати до Черкащини та спільно провести публічні консультації. Вони стосуватимуться процесу розробки Державної стратегії розвитку та Стратегії розвитку Черкаської області на 2021-2027 роки. Загалом публічні консультації мають на меті залучення громадськості до процесу стратегічного планування розвитку області та зміцнення довіри населення до реформ, які наразі відбуваються.

Фото без опису

Фото без опису

Відзначимо, разом з представниками пілотних ОДА участь у воркшопі взяли представники Директорату регіонального розвитку Мінрегіону, генеральний директор Директорату Олена Бойко, експерти Групи радників Програми «U-LEAD з Європою», НДІ, ВГО «Інститут Республіка».

Говорили про цілі, які ставлять перед собою публічні консультації, хто є стейкхолдерами та цільовою аудиторією, як формулюються питання під час проведення консультацій, у яких форматах можна їх проводити та як організувати простір для проведення таких консультацій.

Фото без опису

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь