A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Представники Черкащини взяли участь у координаційній зустрічі з питань проведення відбору проектів Секторальної підтримки ЄС

Дата: 20.08.2019 12:41
Кількість переглядів: 360

Фото без опису

Днями у Мінрегіоні відбулася координаційна зустріч  з питань підготовки до другого конкурсного відбору проектів регіонального розвитку, які можуть фінансуватися за кошти державного бюджету, отримані від Європейського Союзу в рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики — Підтримка регіональної політики України. Отримали консультації від фахівців міністерства й спеціалісти Департаменту регіонального розвитку ОДА.

Зокрема на зустрічі обговорювались ключові зміни до нормативно-правових актів, які регулюють процедуру проведення конкурсного відбору, особливості підготовки та подання проектів регіонального розвитку, які можуть фінансуватись за рахунок коштів ЄС.

Фото без опису

 

Проекти будуть розроблятись та подаватись на конкурс у відповідності до наступних програм регіонального розвитку (схвалених постановою КМУ від 12.09.2018 р. №733):

Інноваційна економіка та інвестиції;
Сільський розвиток;
Розвиток людського потенціалу;
Розвиток туризму;
Загальноукраїнська солідарність;
Підтримка розвитку депресивних територій;
Ефективне управління регіональним розвитком.

З матеріалами (презентаціями) наради можна ознайомитись за посиланнямhttps://u.to/6MEdFg.

Крім того, фахівці Мінрегіону презентували он-лайн платформу для подання проектів. На цій платформі розміщено всі необхідні нормативні акти та методичні матеріали для підготовки проектів. Вона стане загальнодоступною після оголошення дати початку конкурсного відбору.

Фото без опису

За інформацією Мінрегіону, початок другого конкурсного відбору проектів, які можуть фінансуватись за рахунок Секторальної підтримки ЄС, планують оголосити в кінці серпня, а термін подачі проектів буде становити два місяці.

Після визначення остаточної дати початку конкурсу Департамент регіонального розвитку обласної державної адміністрації проведе навчання для зацікавлених осіб.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь