A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулась щотижнева нарада Чорнобаївської РДА

Дата: 20.08.2019 17:07
Кількість переглядів: 421

    Фото без опису

   19 серпня перший заступник голови РДА Валентина Стилик провела щотижневу нараду  з актуальних питань району. На початку наради  Валентина Борисівна  подякувала всім керівникам та працівникам органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, підприємств і організацій за  активну участь у проведенні Всеукраїнського свята на призи пам’яті І.М.Піддубного.

   Після цього було  підведено підсумки роботи Чорнобаївського відділу обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області за 7 місяців 2019 року та визначено основні пріоритети діяльності на ІІ півріччя 2019 року.

      Як розповіла начальник Відділу Наталія Грицай, протягом 7 місяців поточного року до відділу звернулось 7796 осіб. Консультації з питань пенсійного забезпечення надано 3613 громадянам, прийнято 2165 заяв та документів із питань пенсійного забезпечення, видано 1514 повідомлень, довідок, виписок, інших документів.

Також Наталія Валеріївна поінформувала присутніх, що станом на 1 серпня на пенсійному обліку в районі перебуває 13640 пенсіонерів. У строки, визначені законодавством України, призначено пенсію 463 громадянам,  відмовлено у призначенні пенсії 15 особам та проведено 588 перерахунків пенсій за заявами пенсіонерів. Виплачено допомогу на поховання 414 особам. Забезпечено контроль за виплатою пенсії за фактичним місцем проживання в районі 111 пенсіонерам, які переїхали з Донецької та Луганської областей та повідомила, що для вдосконалення якості обслуговування Пенсійний фонд презентує сервіс призначення пенсії в «один дотик».

- Приємно відзначити, що робота Чорнобаївського відділу проводиться на належному рівні, відсутні звернення, які носять характер скарг чи нарікань на дії спеціалістів з обслуговування громадян, - зазначила перший заступник РДА та наголосила на продовженні роз’яснювальної роботи щодо надання послуг в електронному вигляді через веб-портал електронних послуг ПФУ та  інформуванні пенсіонерів, які отримують пенсію через АТ «Ощадбанк», про можливість отримання електронних пенсійних посвідчень.

Фото без опису

       Крім того, на нараді було детально, по кожній галузі соціальної сфери, проведено аналіз споживання енергоносіїв та обговорено стан забезпечення  бюджетних установ призначеннями на розрахунки за енергоносії, про що доповів начальник фінансового управління РДА Олександр Таранушенко.

Він розповів, що при формуванні районного бюджету на 2019 рік потреба у фінансуванні на енергоносіїв бюджетним установам, які фінансуються з районного бюджету була забезпечена в повній мірі по пропозиціях розпорядників коштів у відповідності до тарифів, які діяли на момент складання бюджетних запитів, крім відділу освіти по оплаті природного газу у розмірі 1,6 млн.грн та КНП «Чорнобаївський ЦПМСД» по оплаті теплопостачання в розмірі 80 тис.грн.

При уточненні районного бюджету незабезпеченість по природному газу по навчальних закладах була ліквідована. Після прийняття районного бюджету був ліквідований нічний тариф по електроенергії і відповідно це збільшує потребу по закладах освіти.

На 2019 бюджетний рік бюджетним установам, які фінансуються за рахунок районного бюджету на оплату енергоносіїв виділено з урахуванням змін 26343,0 тис.грн в т.ч. на оплату послуг із теплопостачання 8528,1 тис.грн, оплату електроенергії 7114,6 тис.грн, оплату природного газу 5798,2 тис.грн.

Станом на 1 серпня цього року  використано 18076,2 тис.грн, що становить 68,7 % до річних призначень в т.ч. на оплату послуг із теплопостачання 4856,8 тис.грн. 56,9 % до річних призначень, оплату електроенергії 4260,0 тис.грн 59,8 % до річних призначень, оплату природного газу 3589,5 тис.грн 61,2 % до річних призначень.

    - Розпорядникам коштів необхідно проводити жорсткий контроль по використанню енергоносіїв з метою недопущення в подальшому приросту  по їх споживанню, - наголосила Валентина Стилик та  нагадала керівникам бюджетних установ району про персональну відповідальність за приріст по використанню паливно-енергетичних ресурсів.                                                                                                                                           

Фото без опису

   Далі в порядку контролю   директор  районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Інна Шпак прозвітувала про роботу районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді за 2018 рік та озвучила основні  завдання в 2019 році.              

    В кінці наради були підведені підсумки минулого тижня та визначені заходи на наступний.                                     По всіх питаннях були надані окремі доручення, а  керівникам бюджетних установ району наголошено на своєчасній підготовці до проведення опалювального сезону 2019-2020 років.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

 інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь