A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На часі підготовка до опалювального сезону 2019/2020

Дата: 09.08.2019 18:41
Кількість переглядів: 387

    

          У четвер, 8 липня, відбулось засідання районного оперативного штабу з координації робіт щодо своєчасної підготовки об’єктів житлово-комунального господарства району до роботи в осінньо-зимовий період 2019-2020 року під керівництвом першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик.

       Керівники структурних підрозділів РДА, соціальної сфери, підприємств, організацій та селищної ради доповіли  про виконання заходів, які проводиться для вчасного початку опалювального сезону та обговорили проблемні питання.

       В процесі обговорення основних заходів було наголошено на своєчасній заготівлі твердого палива на котельнях в повному обсязі та отриманні актів готовності теплових господарств до роботи в опалювальному періоді.

      Валентина Стилик підкреслила, що споживання природного газу на об’єктах соціальної сфери скоротилось за рахунок переведення ними на альтернативне опалення та нагадала розпорядникам коштів на  проведенні моніторингу споживання енергоносіїв та вжиття необхідних  заходів щодо їх економії.

     Крім того, Валентина Борисівна звернула увагу на те, що для убезпечення роботи котелень від нещасних випадків необхідно укласти договори зі спеціалізованою організацією, яка має відповідні ліцензії, щодо повірки твердопаливних котлів в навчальних закладах району.

    В процесі роботи штабу Чорнобаївському КПТМ було рекомендовано вжити заходів щодо погашення дебіторської заборгованості населенням за отримані послуги теплопостачання та щодо скорочення кредиторської заборгованості перед ВАТ «Черкасигаз» за спожитий природний газ,  Чорнобаївському КП «ВУЖКГ» - вжити заходів щодо повного погашення простроченої заборгованості за надані житлово-комунальні послуги.

    ТОВ «Чорнобай тепло» нагадали про те, що необхідно  тримати на контролі вчасне подання звітної документації до Чорнобаївської районної ради та Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації у визначені законом терміни та провести встановлення твердопаливних котлів на котельні по вул. Центральна 221а.

    Також під час обговорення проблемних питань опалення багатоповерхових будинків було вирішено  спільно з представниками селищної ради провести роботу щодо переведення жителів будинку по вул. Центральна 115 на індивідуальне опалення та створення прибудинкових ОСББ.

     Разом з тим Чорнобаївській селищній раді було рекомендовано провести роботу із суб’єктами підприємницької діяльності по питанню приведення димоходів твердопаливних котлів до норм чинного законодавства та направити частину субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку окремих територій наданої у 2019 році згідно розпорядження Кабінету Міністрів України від 10.07.2019 №500-р.

     По закінченні роботи штабу перший заступник голови РДА Валентина Стилик доручила всім відповідальним керівникам соціальної сфери, підприємств та організацій тримати на особистому контролі ситуацію щодо підготовки до опалювального сезону 2019/2020 року.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА

 

 

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь