A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Для адміністраторів ЦНАП Черкащини провели навчання у сфері державної реєстрації

Дата: 09.08.2019 08:08
Кількість переглядів: 457

Департамент регіонального розвитку облдержадміністрації за сприянням Головного територіального управління юстиції у області організував та провів низку он-лайн семінарів для адміністраторів ЦНАП. Пройшли навчання 7-8 серпня 32 фахівці.

На семінарі адміністратори підвищували рівень знань щодо правильного оформлення пакету документів та заповнення заяв на адміністративні послуги у сфері державної реєстрації громадських формувань, бізнесу та державної реєстрації речових прав на нерухоме майно з метою недопущення відмов при отриманні адміністративних послуг. Обговорили питання реєстрації статутів територіальних громад, а саме необхідного пакету документів та правильності їх оформлення. Також висвітлили інформацію про зміни в Порядок надання інформації з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.07.2019 №599.

Отримана інформація надасть змогу адміністраторам більш якісно консультувати суб’єктів звернення при подачі документів, що зменшить кількість відмов при отриманні адміністративних послуг.

У рамках семінару  додатково висвітлили питання щодо можливості створення спільних центрів надання адміністративних послуг району та міста, що передбачає оптимізацію мережі ЦНАП шляхом налагодження ефективної співпраці між органами місцевого самоврядування та райдержадміністраціями щодо забезпечення надання адміністративних послуг. Це дасть можливість усунути дублювання функцій з організації надання адміністративних послуг на відповідній території.

За інформацією Департаменту регіонального розвитку облдержадміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь