A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї вирішували питання щодо отримання місцевим товариством дозволу на викиди в атмосферне повітря

Дата: 08.08.2019 08:22
Кількість переглядів: 1265

Фото без опису

У Чорнобаї днями провели громадські слухання щодо отримання ТОВ «ЧОРНОБАЙ-ТЕПЛО» дозволу на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря від стаціонарних джерел котельні. Про це інформує Управління екології та природних ресурсів ОДА.

Зауважимо, відповідно до законодавчих норм, є можливість врахування громадської думки під час ухвалення органами виконавчої влади рішень про видачу документів дозвільного характеру.

Так, для розгляду зауважень громадян смт Чорнобай, які надійшли до опублікованого товариством повідомлення про намір отримати дозвіл, провели публічне обговорення із залученням представників підприємства, управління, Чорнобаївської селищної ради, Чорнобаївської районної державної адміністрації, громадськості.

– Під час слухань присутнім роз’яснили вимоги чинного законодавства в галузі охорони атмосферного повітря та поінформували про порядок видачі документів дозвільного характеру згідно з вимогами постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку проведення та оплати робіт, пов’язаних із видачею дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами, обліку підприємств, установ, організацій та громадян – підприємців, які отримали такі дозволи», – розповіла заступник начальниці Управління Людмила Довга. – Також назагал представили заходи підприємства, спрямовані на зменшення викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря, обговорили стан їхнього виконання та проблемні питання.Водночас представники громадськості запропонували товариству забезпечити впровадження заходів із запобігання шкідливого впливу на навколишнє середовище та визначити орієнтовну дату проведення повторних громадських слухань.

Довідково:

Згідно з вимогами ст. 11 Закону України «Про охорону атмосферного повітря», викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами можуть здійснюватися після отримання дозволу, виданого суб’єкту господарювання.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь