A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

23 липня в Чорнобаївській райдержадміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б»  - завідувач сектора опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації.

Дата: 25.07.2019 08:26
Кількість переглядів: 471

Фото без опису

23 липня в Чорнобаївській райдержадміністрації відбувся конкурс на заміщення вакантної посади державної служби категорії «Б»  - завідувач сектора опіки та піклування служби у справах дітей райдержадміністрації. Конкурс проводився відповідно до Порядку проведення конкурсу на зайняття посад державної служби, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25.03.2016 № 246 та  складався з 3 етапів: проходження тестування, розв'язання ситуаційних завдань та проведення співбесіди.

На початку Голова конкурсної комісії – начальник юридичного відділу апарату райдержадміністрації Любов Лисенко ознайомила усіх учасників із правилами проведення конкурсного відбору на заміщення вакантної посади.

У конкурсі на зайняття вакантної посади взяли участь 4 кандидати. За результатами тестування до другого етапу конкурсу –  розв'язання ситуаційних завдань були допущені 4 кандидати, які набрали прохідні бали при проходженні тестування. До етапу співбесіди були допущенні 3 учасники конкурсу. Результати конкурсу будуть оприлюднені після підписання протоколу засідання конкурсної комісії для відбору кандидатів на зайняття вакантних посад державної служби категорій «В» і «Б».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь