A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На нараді у першого заступника голови РДА обговорили питання підготовки до виборів народних депутатів Верховної Ради України та проведення ремонтів в закладах соціальної сфери

Дата: 17.07.2019 09:50
Кількість переглядів: 421

  Фото без опису

   15 липня перший заступик голови РДА Валентина Стилик провела щотижневу нараду з керівниками структурних підрозділів, територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, організацій та установ району.

     На нараді йшлося про стан підготовки до проведення позачергових виборів народних депутатів Верховної Ради України 21 липня 2019 року. Начальник  відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА Микола Удод доповів, що згідно з вимогами виборчого законодавства  до 27 червня 2019 року всі суб’єкти періодичного поновлення даних ДРВ подали відповідні відомості, які були опрацьовані і внесені в базу даних ДРВ.  

   Вчасно було надруковано попередні списки виборців та іменні запрошення виборцям, які  передано до дільничних виборчих комісій. За 10 днів до виборів суб’єкти подань повторно надали відомості  для формування уточнених списків виборців, які було опрацьовано.

     На даний час в Реєстр внесено 33103 виборців, в т.ч. 32851 з виборчою адресою і 272 без неї. Також Микола Удод нагадав, що до списків виборців потрапляють лише виборці за виборчою адресою. В районі до виборчих дільниць прив’язано 681 геонім з 26200 будинками.

    Відділу ведення Державного реєстру виборців апарату РДА було доручено надавати методичну і практичну допомогу дільничним виборчим комісіям з питань роботи зі списками виборців та в інших аспектах виборчого процесу.

   Також під час  наради керівники закладів соціальної сфери доповіли про хід проведення ремонтних робіт, які проводяться за бюджетні кошти.

    Так, в КНП «Чорнобаївська багатопрофільна лікарня Чорнобаївської районної ради»  проведено   поточні ремонти ганків, пандусів лікувального корпусу, замінено вікна  на харчоблоці лікарні та стоматології. Наразі  завершується   ремонт покрівлі харчоблоку, продовжується капітальний ремонт приймально – діагностичного відділення та кабінету здоров’я жінки. 

      В КНП «Чорнобаївський ЦПМСД» завершено капітальний ремонт приміщення Лукашівської ЛА та  Великобурімської СЛА, капітальний ремонт частини приміщення Чорнобаївської АПМСД (II черга), де під час проведення ремонтів було частково замінено вікна, двері та опалення в трьох кабінетах,  завершується капітальний ремонт даху та  утепленням стін у Великобурімській СЛА та капітальний ремонт системи опалення у Лящівській ЛА ЗПСМ.

    З метою якісної підготовки  закладів  освіти Чорнобаївського району до нового 2019 - 2020 навчального року проводиться капітальний ремонт приміщення одноповерхової школи  Вереміївського НВК, де розміститься заклад дошкільної установи, проводиться  капітальний ремонт Кліщинського НВК із заміною вікон та дверей основного приміщення та перекриттям металевою черепицею даху, виготовлена проектно-кошторисна документація на реконструкцію шкільної котельні.

     На даний час виконано заміну дверей на металопластикові у Ревбинському НВК та заміну вікон у  Веселохутірському НВК.

   Також  планується капітальний ремонт із заміною дерев'яних  вікон на енергозберігаючі у Васютинському НВК та передбачається заміна вікон у Лукашівському НВК.

    Відповідно до реалізації заходів по впровадженню Концепції Нової української школи в закладах освіти проводиться робота по облаштуванню класних кімнат для першокласників, придбанню обладнання для створення освітнього середовища для майбутніх школярів,  на це виділено кошти  з районного бюджету в сумі 300 тис. грн та порівно розподілено між навчальними закладами. 

      Щодо проведення ремонтних робіт в закладах культури  -  цього року  в Староковрайському сільському будинку культури встановлено перекриття ганку та замінено вікна, в Чорнобаївській районній бібліотеці проводиться заміна внутрішньої системи опалення.

    Також  заплановано  провести капітальні ремонти, а саме: частково замінити  покрівлю та встановити систему водовідведення у Франківськівському СБК,  частково замінити покрівлю,  встановити систему водовідведення та провести  улаштування фундаментів Малобурімського СБК, провести частковий ремонт покрівлі Чорнобаївського РБК та  підсилити  перекриття стелі в глядацькій залі Лящівського СБК.

   Під час наради Валентина Стилик акцентувала увагу на контролі за якісним та вчасним  завершенням ремонтів в закладах соціальної сфери,  раціональному використанні бюджетних коштів  та звернула увагу на проведенні  поточних ремонтів структурних підрозділів КНП «Чорнобаївський ЦПМСД»  в ході підготовки до акредитації цих закладів.

     Крім того, на нараді в порядку контролю  розглянуто питання  про стан реєстрації юридичних осіб, фізичних осіб    – підприємців та громадських формувань та обговорено організаційні питання щодо використання бюджетних коштів та функціонування закладів соціальної сфери.

      Підводячи підсумки, по всіх питаннях що розглядалися,  перший заступник голови РДА  дала доручення відповідним структурам.

                                                                                     За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                               інформаційної діяльності та звернень громадян апарату РДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь