A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Кар’єрні радники – нові послуги клієнтам державної служби зайнятості

Дата: 15.07.2019 16:10
Кількість переглядів: 407

Фото без опису

Сьогодні служба зайнятості в роботі з клієнтами та роботодавцями використовує інноваційні технології та сучасні сервіси. Усе більшої актуальності набуває інститут кар’єрного радника. У чому ж особливість роботи кар’єрних радників?

     З початку 2019 року  в державній службі зайнятості запроваджено інститут кар’єрного радника. Відповідно до нововведень функції фахівців, які обслуговують клієнтів, розділено на “реєстраторів” та “кар’єрних радників”. Реєстратори здійснюють оперативний підбір роботи, проводять первинне профілювання, тобто оцінюють можливості працевлаштування громадян на основі їх особистісних та професійних характеристик. У разі неможливості підбору підходящої роботи – спрямовують до кар’єрних радників. Дані фахівці надають послуги  та несуть відповідальність за сприяння у працевлаштуванні, враховуючи інтереси кожного клієнта.

             “Кар’єрні радники – це фахівці, які здійснюють супровід клієнтів під час перебування на обліку в службі зайнятості до моменту працевлаштування. Виконуючи свої функціональні обов’язки, вони допомагають клієнтам приймати оптимальні рішення з метою якнайшвидшого працевлаштування”, – наголошує директор Чорнобаївської  районної  філії  Черкаського обласного центру зайнятості    Сергій  Пасічник.

            Ключовим показником ефективності роботи кар’єрних радників є швидкість та якість працевлаштування особи. Для найбільш ефективного працевлаштування безробітних, які перебувають на обліку, та пошуку працівників для потреб роботодавців фахівці районної філії здійснюють пошук вакансій та потрібних кадрів з використанням усіх доступних методів та джерел пошуку.

     Сьогодні у Чорнобаївській районній філії Черкаського обласного центру зайнятості працюють п’ять кар’єрних радників, яким на базі Черкаського обласного центру зайнятості проведено навчання за участю фахівців обласного центру зайнятості та представників Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості (Центрального апарату).

               Державна служба зайнятості постійно покращує та оновлює свої сервіси, відкрита для всіх клієнтів та використовує індивідуальний підхід до кожного задля досягнення основної мети - працевлаштування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь