A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбувся виїзний прийом громадян в селі Вереміївка

Дата: 10.07.2019 17:13
Кількість переглядів: 574

 Фото без опису

  Сьогодні першим заступником голови РДА Валентиною Стилик здійснено виїзний прийом громадян в селі Вереміївка з  метою забезпечення прав громадян щодо належного розгляду їх звернень, передбачених статтею 40 Конституції України та Законом України «Про звернення громадян», а також сприяння у вирішенні проблемних питань, з якими звертаються громадяни до органів державної влади.  При спілкуванні з жителями села піднімались питання ремонту доріг та пришвидшення ремонту дитячого садочка.

    Разом з Вереміївським сільським головою Наталією Казидуб було обговорено ряд важливих питань, що стосуються житлово-комунальних проблем села.

Фото без опису

Фото без опису

    Перебуваючи на території сільської ради, окрім безпосереднього прийому громадян, перший заступник голови РДА оглянула заклади соціальної сфери, ознайомилась з ходом ремонтних робіт в дитячій дошкільній установі,    поспілкуватися з працівниками сільської ради та директором Вереміївського НВК Ольгою Калашник.

     Відповідно до програми соціально - економічного розвитку  району в  2019 році, наразі, продовжується  виконання капітального ремонту приміщення  одноповерхової школи  Вереміївського НВК, де буде розміщуватися дошкільний заклад.

    На проведення ремонту буде використано 1млн. 462 тис. грн. Незабаром для найменших жителів Вереміївки відкриються двері по сучасному облаштованої установи: перекритий металочерепицею дах приміщення, замінені всі вікна, встановлена сучасна енерго-ефективна внутрішня система опалення, нова каналізаційна система, обладнані санвузли, оновлені стінні конструкції та стеля, будуть затишними 2-і ігрові кімнати, та спальні для дітей світлі коридори та блок для забезпечення харчування дошкільників. Вже придбані меблі та інше обладнання для повноцінного навчання і розвитку вихованців.  

Фото без опису 

   Крім того, цього ж дня Валентина Борисівна ознайомилась із соціальною інфраструктурою села Кліщинці. Разом із сільським головою Анатолієм Грановським  вона  побувала в Кліщинському НВК,  де  зустрілась з директором закладу Валентиною  Волошин. Під час зустрічі були обговорені питання, які потребують нагального вирішення, а саме ремонту НВК та його підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років.

Фото без опису

Наразі виконується капітальний ремонт даху із перекриттям металочерепицею основного приміщення школи Кліщинського НВК, на який буде використано кошти в розмірі 1 млн. 493 тис. грн.

Заплановано та проводяться підготовчі заходи по реконструкції котельні закладу дошкільної установи.

Вже проведено  заміну 10 вікон (9 – в 3-х навчальних кабінетах та 1 – в учительській кімнаті та 2-х  дверей за кошти в розмірі 150 тис. грн. передбачених планом соціально-економічного розвитку району у 2019 році.

 

                                        За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                              та звернень громадян апарату РДА

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь