A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Обговорено результати проведеної роботи у сфері легалізації трудових відносин та детінізації виплати заробітної плати

Дата: 27.02.2019 15:59
Кількість переглядів: 644

  Фото без опису

   В Чорнобаївському районі, наразі, проводиться  робота спрямована на становлення цивілізованого ринку праці. Для цього вживаються заходи щодо легалізації заробітної плати  та дотримання норм законодавства про працю, з цією метою проводяться сплановані перевірки об’єктів торгівлі та надання послуг,  проводиться роз’яснювальна робота серед роботодавців та найманих працівників.

    Так, 27 лютого під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик  відбулось чергове засідання міжвідомчої комісії РДА з питань протидії  корупції, детінізації виплати заробітної плати в районі.

   Участь у роботі комісії взяли  представники  фінансового управління, управління з питань праці і соціального захисту населення та відділу економіки  райдержадміністрації, Чорнобаївського ДПІ Золотоніського управління ГУДФС в Черкаській області та районного відділу обслуговування громадян ГУ ПФУ в Черкаській області. На засіданні був присутній головний державний інспектор відділу додержання законодавства з праці, зайнятості населення управління Держпраці в Черкаській області Володимир Яворський.

    Про детінізацію виплати заробітної плати в районі, підвищення рівня соціальної захищеності найманих працівників та відповідальності роботодавців за використання їх праці доповіла заступник начальника управління – начальник відділу по плануванню бюджету та фінансуванню установ бюджетної сфери фінансового управління Антоніна Черненко.

    Запрошені на засідання комісії особи, які здійснюють підприємницькі дії без реєстрації,  надали пояснення щодо  причин виявлених порушень на їхніх об’єктах торгівлі під час рейдових перевірок  та розповіли про вжиті  ними заходи щодо їх усунення.

    Для кожного з них були встановлені терміни щодо впорядкування трудових відносин з найманими працівниками та реєстрації.  

     Підводячи підсумки засідання Валентина Стилик підкреслила, що співпраця з приватними підприємцями щодо легалізації виплати заробітної плати та зайнятості населення триватиме й надалі та наголосила на необхідності більш детального аналізу  причин порушень трудових відносин та на збільшенні надходжень до бюджету.

                                        За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                та звернень громадян апарату райдержадміністрації

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь