A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Статистичний аналіз щодо державної реєстрації актів цивільного стану за 2016 рік

Дата: 06.02.2017 15:58
Кількість переглядів: 724

Фото без опису

   Державна реєстрація актів цивільного стану проводиться з метою забезпечення реалізації прав фізичної особи та офіційного визнання і підтвердження державою фактів народження фізичної особи та її походження, шлюбу, розірвання шлюбу, зміни імені, смерті.

    Протягом 2016 року органами державної реєстрації актів цивільного стану Черкаської області зареєстровано 10625 народжень, що на 9 % відсотків менше ніж за аналогічний період минулого року (11566).

    З метою сприятливих умов, щодо державної реєстрації народження дитини у лікувальних закладах області, де приймаються пологи запроваджено сервіс, який передбачає прийняття працівниками відділів державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Черкаській області документів, необхідних для проведення державної реєстрації народження дитини, та видачу свідоцтв про народження в закладах охорони здоров’я де відбуваються пологи. Дана послуга на Черкащині стає все популярнішою та набирає обертів.

    2016 рік був не таким плідним на Черкащині для осіб які вступили в шлюб. Так, на весільний рушник стало 6268 пар молодят це майже на 44 % менше, ніж за минулий рік (8956). З них 6 - шлюбів зареєстровано іноземців між собою, 128 - громадян України з іноземними громадянами держав-членів СНД та 174 - громадян України з іноземцями громадянами інших держав (Польщі, Туреччини, Азербайджану Італії, Ізраїлю, СІНА та інші).

    Показники щодо кількості реєстрації смерті, розірвання шлюбу та зміни імені залишаються на тому ж рівні в порівнянні з минулим роком та складають: смертей - 20267, розірвання шлюбу - 1107, зміни імені -114.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь