A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Ветеранський клуб «Осіннє золото» відзначив 10 років

Дата: 27.10.2017 15:58
Кількість переглядів: 753

    27 жовтня, в приміщенні районного кінотеатру, ветеранський клуб «Осіннє золото» відзначив 10-у річницю від дня свого створення.

    У жовтні 2007 року під керівництвом Віталія Костіна розпочав діяльність ветеранський клуб, учасники якого беруть участь у багатьох селищних і районних заходах, святах, виступають з концертами в селах району і поза його межами. Вже протягом 10 років існує клуб «Осіннє золото», де зустрічаються люди різних професій,  але однакових за покликом душі, і яких пов’язує любов  до пісні, любов до поезії.

    Привітати учасників клубу з ювілеєм прийшли керівник апарату райдержадміністрації Оксана Брагінець, селищний голова Алла Мірошниченко, голова Чорнобаївської районної організації Профспілки працівників освіти і науки України Раїса Панаско, колишній голова ради ветеранів Володимир Черненко та дружини членів ветеранського колективу.

    Зі словами привітань до колективу звернулася Оксана Брагінець та вручила Василю Копиці та Віталію Костіну подяки від районної державної адміністрації за активну громадську позицію, значний внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 10-річчя ветеранського клубу «Осіннє золото».

    Алла Мірошниченко відзначила Олександра Ковальова подякою селищної ради за активну громадську позицію, значний внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 10-річчя ветеранського клубу «Осіннє золото».

    У невимушеній, теплій атмосфері ведуча заходу Ірина Лущик розповіла про життєвий і творчий шлях кожного з учасників клубу, їх вподобання та хобі. Присутні з великим задоволення переглядали світлини,  згадували  минуле, дивились фільми з життя клубу, читали вірші.

    Атмосферу свята доповнили своїми яскравими виступами аматори районного будинку культури. 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь