A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

1 березня в Чорнобаївській райдержадміністрації проведено нараду з керівниками підприємств малого бізнесу, агрономами та спеціалістами по охороні праці сільсьгосппідприємств

Дата: 01.03.2019 15:57
Кількість переглядів: 591

Фото без опису 

 

Фото без опису   

На нараді начальником управління агропромислового розвитку  райдержадміністрації Аллою Букою було проведено аналіз роботи сільськогосподарської галузі  та визначено перспективи її розвитку в 2019 році.

Фото без опису

 Представник компанії «Агро Арена» Володимир Гаркавий ознайомив сільгосптоваровиробників  з  сучасними технологіями вирощування та новими сортами насіння зернових та технічних культур, про застосування мікродобрив розповів представник компанії «Спектр Агро» Іван Стеценко, а про використання безпечних гербіцидів розповів  Олег Соколов - представник  «Альфа Смарт.

Юрій Низенко, який представляв  НВЦ «Черкасибіозахист», запропонував співпрацю аграріям району в питанні застосування біологічних засобів захисту рослин без застосування хімічних засобів.

На нараді також було висвітлено основні напрямки та порядок отримання  державної фінансової підтримки сільськогосподарської галузі в 2019 році, про що доповіла  начальник    відділу розвитку ринкових відносин та    бухгалтерського обліку управління агропромислового розвитку Світлана Лавренко. Запропонували свою співпрацю аграріям району і представники банків: «Ощадбанк» - Володимир  Хорошковський та «Приватбанк»  - Микола  Лук’ященко.

Питання особливостей сплати ЄСВ фермерськими господарствами та  зміни в  земельному законодавстві детально обговорено за участі начальника   Чорнобаївського відділу обслуговування   громадян Головного управління ПФУ в Черкаській області Наталії Грицай, а також  головного спеціаліста відділу в Чорнобаївському районі Головного управління Держгеокадастру в Черкаській області Юрій Шепель.

З зв’язку з наближенням весняно-польових робіт в сільгосппідприємствах району, начальник  відділу розвитку  виробництва,  аграрної  інфраструктури,  охорони навколишнього середовища управління агропромислового розвитку Олег Ткалич звернув особливу увагу присутніх   на питання щодо  дотримання вимог по охороні праці при  проведенні  цих робіт.

Перед присутніми виступив – головний спеціаліст з охорони праці управління Держпраці в Черкаській області Юрій Ткаченко, який розповів про  зміни чинного законодавства в галузі охорони праці, про на безпечні умови праці при роботі з пестицидами доповіла  спеціаліст     Чорнобаївського  управління  Держпродспоживслужби в  Черкаській області Ніна Супрун.

Також піднімалось питання про стан проходження медичних оглядів працівниками сільськогосподарських підприємств  з чим ознайомила лікар-терапевт комунального некомерційного підприємства Чорнобаївської багатопрофільної лікарні Чорнобаївської райради Яна Кононенко.

 

За інформацією управління АПР райдержадміністрації

 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь