A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

«Якісний відпочинок та ефективне оздоровлення», – очільник області про літню кампанію для дітей

Дата: 11.06.2018 15:54
Кількість переглядів: 415

 

      Понад 34 млн грн спрямують на відпочинок і оздоровлення дітей на Черкащині цьогоріч. Ідеться про кошти обласного та місцевих бюджетів, а також позабюджетні. Про це сказав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко на координаційній нараді.

      Як наголосив очільник області, влада на всіх рівнях має забезпечити якісний відпочинок і ефективне оздоровлення дітей. Відповідні доручення він дав керівника райдержадміністрацій, а також рекомендував міським головам і головам об’єднаних територіальних громад. Послугами оздоровлення та відпочинку під час цьогорічної кампанії заплановано охопити понад 82 тис. дітей.

       – У нас діють обласна та місцеві програми оздоровлення та відпочинку дітей, – сказав Юрій Ткаченко. – Цьогоріч спільно з місцевими бюджетами нам вдалося збільшити фінансування цієї кампанії на понад 5 млн грн. Я сподіваюсь, що ОТГ теж активно доєднаються, бо наразі лише п’ять із них запланували оздоровчі послуги для дітей. Особливу увагу слід приділити дітям соціально незахищених категорій і учасників АТО.

       Окрім того, обласний керманич доручив проінспектувати всі заклади оздоровлення та відпочинку дітей на дотримання правил безпеки. Це питання розглянуть на найближчій комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Прес-служба Черкаської ОДА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь