A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На апаратній нараді говорили про роботу Чорнобаївського районного центру зайнятості та залучення інвестицій в охорону навколишнього середовища району

Дата: 15.01.2018 15:53
Кількість переглядів: 768

Фото без опису

    У понеділок на щотижневій нараді у голови райдержадміністрації розглянуто питання про роботу Чорнобаївського районного центру зайнятості в 2017 році, перспективи та завдання в 2018 році.

    – Протягом 2017 року до служби зайнятості звернулось 1183 особи, всього послугами служби зайнятості скористалось 1936  осіб, – поінформував директор Чорнобаївського районного центру зайнятості Сергій Пасічник. Загальна чисельність громадян, забезпечених роботою, у т.ч. за договорами ЦПХ та самостійно, становила 672 особи. 230 безробітних пройшли професійне навчання за направленням центру зайнятості, 431 особу залучено до громадських та інших робіт тимчасового характеру. Працевлаштування після навчання  становить 100 %.

    За 2017 рік послугами служби зайнятості скористалась 9 внутрішньо переміщених осіб, 117 осіб демобілізованих військовослужбовців та 103 особи з обмеженими фізичними можливостями.

    Допомогу по безробіттю отримували 1799 безробітних  (100,3% до 2016 року). Виплачено 13,7 млн грн допомоги по безробіттю. Середній розмір допомоги по безробіттю становив 1543 грн.

    Про залучення інвестицій в охорону навколишнього середовища району доповіла начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука, яка зазначила, що у 2017 році з ініціативи Чорнобаївської райдержадміністрації подано пропозиції до обласної Програми охорони навколишнього природного середовища на 2016-2020 роки, зокрема передбачити заходи:

-  щодо відновлення і підтримання сприятливого гідрологічного режиму та санітарного стану річки Ірклій в адміністративних межах Чорнобаївської селищної ради Чорнобаївського району Черкаської області загальною вартістю 4200 тис грн на умовах співфінансування  обласного та селищного бюджетів 90/10;

- щодо проведення робіт з поліпшення екологічного, технічного стану та благоустрою водойми у с. Хрестителеве Чорнобаївського району Черкаської області загальною вартістю 2580 тис грн (співфінансування 85/15);

-  щодо забезпечення екологічно-безпечного збирання, перевезення, зберігання і захоронення відходів для Богодухівської сільської ради Чорнобаївського району  (машини для збору, транспортування, складування побутових відходів) вартістю 530 тис грн (співфінансування 80/20);

- щодо забезпечення екологічно-безпечного збирання, перевезення, зберігання і захоронення відходів для Кліщинської сільської ради Чорнобаївського району (машини для збору, транспортування, складування побутових відходів)» вартістю 530 тис грн (співфінансування 80/20).

    У 2018 році подано пропозицію про включення до обласної Програми охорони навколишнього природного середовища захід «Забезпечення екологічно-безпечного збирання, перевезення, зберігання і захоронення відходів для Чорнобаївської селищної ради   (придбання сміттєвоза вартістю 1600,0 тис грн)».

    По закінченню наради очільником району розглянуто питання щодо епідемічної ситуації  в районі, зокрема захворювань на кір, грип  та ГРВІ серед населення району; дотримання теплових режимів в загальноосвітніх та медичних закладах району та  дані відповідні доручення.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь