A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні виборці!

Дата: 26.03.2019 15:52
Кількість переглядів: 921

Фото без опису

Відповідно до Постанови Верховної Ради України від 26 листопада 2018 року № 2631-VIII призначено чергові вибори Президента України на неділю,  31 березня 2019 року.

На сьогоднішній день виборчий процес виходить на фінішну пряму. Чорнобаївський район відноситься до одномандатного виборчого округу №195, центр якого знаходиться за адресою: м. Черкаси, вул. Благовісна, 170, міський центр розвитку.

 Дільничні виборчі комісії  отримали у відділі ведення Державного реєстру виборців і доставили іменні запрошення всім виборцям району. У цьому запрошенні вам повідомили про включення вас до попереднього списку виборців вашої виборчої дільниці, адресу дільничної виборчої комісію, її номер телефону і розпорядок роботи, а також про час і місце голосування. Виборцям, щодо яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно (НСП), одночасно повідомляється, що їм буде надана можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Якщо ви отримали запрошення, і ваші прізвище, ім'я, по батькові та інші персональні дані вказані правильно, отже все у вас добре. А якщо такого запрошення не було, це привід прийти самому і з’ясувати причину. Вас чекають у приміщенні дільничної виборчої комісії або ми — відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації. Ми знаходимося у приміщенні райдержадміністрації, за адресою: смт Чорнобай, вул. Центральна, 152, кім. 117, перший поверх, телефон 2-39-53. Приходити потрібно з паспортом.

На виборчих дільницях знаходяться попередні списки виборців, з якими ви маєте право ознайомитися і перевірити правильність внесених до них відомостей. Ви як виборець могли до 25 березня 2019 року звернутися до дільничної виборчої комісії або безпосередньо до відділу ведення Державного реєстру виборців із заявою про уточнення попереднього списку виборців, а також про включення або виключення зі списку. Заяви, подані пізніше, не розглядатимуться. Після цього виборці можуть звертатися виключно до суду.

Тим виборцям, які нездатні самостійно пересуватися, але в списках у них немає відмітки “НСП”, рішенням дільничної комісії на підставі їх заяви та довідки медичної установи про стан здоров'я надається можливість проголосувати за місцем перебування (вдома). Така заява разом з довідкою повинна бути надіслана поштою або передана іншими особами до дільничної комісії до 20 години останньої п'ятниці перед днем голосування.

Також у кожного виборця є можливість перевірити свої дані у Державному реєстрі виборців, не виходячи з оселі, через Інтернет. Це можна зробити через спеціальний екран «Кабінет виборця», розміщений на веб-сторінці Центральної виборчої комісії – Державний реєстр виборців (www.drv.gov.ua). Тут ви можете дізнатися, чи включено вас до Державного реєстру виборців та перевірити, чи правильно вказано ваші прізвище, ім’я, по-батькові та виборчу адресу. Для цього потрібно зареєструватися в «Кабінеті виборця» та зробити відповідний запит. Це займе лише кілька хвилин вашого часу. Орієнтовно протягом 1 доби Ви отримаєте відомості щодо своїх даних у Державному реєстрі виборців на електронну адресу, вказану при реєстрації. Подання та обробка даних на цьому ресурсі здійснюються у відповідності до Закону «Про захист персональних даних».

Зверніть увагу! У випадку, якщо не підтверджено наявність у Державному реєстрі виборців запису з вказаними у запиті персональними даними (запис відсутній або дані потребують уточнення), вам необхідно особисто звернутися до нашого відділу ведення Державного реєстру виборців з письмовою заявою, до якої додаються необхідні документи (копії документів).

Наш відділ постійно працює над забезпеченням актуальності та достовірності відомостей  Державного реєстру виборців. Щоб не залишитися осторонь від виборів, і щоб ваше ім'я було вписане у списки виборців, потрібно зовсім небагато — перевірити себе і своїх близьких у цих списках. А це можна зробити вже сьогодні.

У березні відділ працює і у вихідні дні з 800 до 1700                , у день виборів — з 8 до 20 години.

 

 

 

М.П.Удод,

начальник відділу ведення

Державного реєстру виборців апарату

Чорнобаївської районної державної адміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь