A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 21.03.2017 15:52
Кількість переглядів: 980

    21 березня під головуванням голови райдержадміністрації Сергія Джоболди відбулося засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини.

    На порядок денний проведення засідання комісії виносилося 5 питань: про доцільність позбавлення  батьківських прав матері щодо трьох  малолітніх дітей; про надання дозволу органу опіки та піклування на дарування двохкімнатної квартири, користувачами якої є малолітні діти; про доцільність призначення громадянкою опіки над малолітньою дитиною; про невиконання батьківських обов’язків громадянами щодо трьох малолітніх дітей; про надання дозволу органу опіки та піклування на дарування 1/3 частки на ім’я малолітньої дитини.

    По першому питанню комісія вирішила позбавити громадянку батьківських прав, оскільки мати зарекомендувала себе з негативного боку. Жінка вживала алкогольні напої, вчиняла сварки, свідками яких були малолітні діти, вела себе неврівноважено. До виконання батьківських обов’язків відносилася халатно. Не займалася вихованням, навчанням дітей, не піклувалася про їх здоров’я.

    По другому та п’ятому питанню  члени комісії задовольнили прохання заявників, оскільки були надані всі документи, в тому числі витяг про реєстрацію права власності на нерухоме майно. Після вчинення відповідного правочину права дітей не будуть порушені та вони будуть  забезпечені житлом.

    По третьому питанню згідно акту обстеження умов проживання громадянки було встановлено, що умови для проживання та виховання дитини задовільні, є місце для навчання та виховання дітей. Будинок цегляний, складається з 4-х кімнат, опалення в будинку газове, водопостачання централізоване. Продукти харчування в наявності. Громадянка добросовісно виконує свої батьківські обов’язки, діти чисті та доглянуті. Комісія вирішила  призначити громадянку опікуном малолітньої дитини.

    По четвертому питанню комісія попередила матір про відповідальність та неналежне виконання батьківських прав щодо дітей та вирішила тримати на контролі дану сім’ю, оскільки та знаходиться на обліку, як неблагополучна.

    За результатами розгляду питань надано доручення для повного та всебічного виконання прийнятих на комісії рішень з метою захисту прав та інтересів дітей.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь