A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Чорнобаї волейбольним турніром «Пам’ять» вшанували пам’ять вчителів фізичної культури та відомих спортсменів району

Дата: 11.02.2019 15:52
Кількість переглядів: 790

   Фото без опису

    В суботу, 9 лютого на базі районного спорткомплексу пройшов волейбольний  турнір  присвячений вшануванню пам’яті славетних земляків Чорнобаївщини, які зробили значний вклад в розвиток фізичної культури і спорту в районі.

Фото без опису

   Позмагатися за головний приз - перехідний кубок, прибули команди  із Лукашівки, Чорнобаю, цьогорічний чемпіон району з волейболу - команда із  Старого Ковраю та  переможці минулорічного турніру «Пам’ять» - команда із Великої Бурімки.   

Фото без опису

   Зі словами вітань до спортсменів та вболівальників звернулась перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. – У нас на Чорнобаївщині існує добра традиція проводити районні турніри з волейболу, футболу, шахів, тенісу та інших видів спорту, присвячені світлій пам’яті людей, життя яких було пов’язане зі спортом. От і сьогодні ми вкотре  зібрались, аби вшанувати пам’ять славних земляків Чорнобаївського краю. Це вчителі фізичного виховання Сорока Володимир Михайлович, Левченко Василь Григорович, Водяник Михайло Іванович, Мосійчук Сергій Григорович, Кутняк Олексій Іванович, тренери та інструктори по спорту Дошкар Іван Іванович, Кваша Василь Васильович, Ідов Анатолій Володимирович, провідні спортсмени Мазур Григорій Юрійович, Коцур Валерій Юрійович та багато інших видатних спортсменів, які назавжди залишились у пам’яті своїх друзів, вихованців, рідних та близьких, - зазначила Валентина Стилик. - Людина живе, поки її пам’ятають. Тож давайте всі разом будемо пам’ятати про тих, хто вартий поваги, вдячності і пам’яті. І нехай продовжується ця славна спортивна традиція в нашому районі, - та побажала  учасникам турніру успіхів, хорошої гри та перемоги.

Фото без опису

   Також перед присутніми виступила голова профспілки відділу освіти райдержадміністрації Раїса Панаско, яка зазначила, що позмагатися за головний приз турніру – це гарна нагода, щоб вшанувати пам’ять про викладачів та наставників фізичної культури та спорту району.

Фото без опису

    Турнір розпочався з підняття Державного прапору України. Всі присутні вшанували відомих спортсменів, які відійшли у вічність, хвилиною мовчання.

Фото без опису

Фото без опису

     Гра розпочалась між командами Старого Ковраю та Великої Бурімки, яка тримала у напруженні усіх присутніх вболівальників від першої до останньої хвилини. У підсумку, після видовищних змагань, I місце вибороли волейболісти із Старого Ковраю, II місце з невеликим відривом дісталося спортсменам з Великої Бурімки, у матчі за III місце  волейболісти із Чорнобаю перемогли команду Лукашівки, а  кращими гравцями турніру з волейболу визнано Олександра Гребенюка із Старого Ковраю, Якова Янішевського  з Великої Бурімки, Ігоря Кулика   з Чорнобаю та Сергія Дощечкіна  з Лукашівки.

Фото без опису

        На завершення спортивного заходу організатори турніру нагородили команди відповідними дипломами, а переможці отримали перехідний кубок та грамоти від Чорнобаївської районної державної адміністрації. Крім того, кожній команді було вручено на згадку  волейбольні м’ячі.

За інформацією відділу організаційної роботи,                                                                           інформаційної діяльності та звернень громадян апарату райдержадміністрації.

   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь