A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Урочисте відкриття Жовнинського навчально-виховного комплексу

Дата: 19.12.2017 15:51
Кількість переглядів: 737

Фото без опису

    18 грудня відбулося урочисте відкриття Жовнинського навчально-виховного комплексу після проведення капітального ремонту аварійного приміщення.

    Розділити радість учнів, батьків та педагогічного колективу завітали голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда, начальник управління освіти і науки облдержадміністрації Валерій Данилевський, перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна, секретар Жовнинської сільської ради Валентина Соса, директор Вереміївського НВК Валентина Ткаченко та директор Кліщинського НВК Валентина Волошин.

Фото без опису

    Сергій Джоболда привітав школярів, вчителів, батьків із знаковою подією для громади та зазначив, що вона є символічною, адже відкриття оновленого закладу відбулося в переддень святого Миколая-Чудотворця.

    Особливу подяку за сприяння в організації проведення ремонтних робіт очільник району висловив голові обласної державної адміністрації Олегу Ткаченку. — Завдяки спільним зусиллями обласної та районної влади здійснилася мрія дітей, батьків та педагогічного колективу Жовнинського НВК. Загалом на ремонтні роботи з державного бюджету виділено 150 тис грн, з обласного бюджету - 350 тис грн та з районного - 390 тис грн, - зазначив Сергій Джоболда.

    Також слова вдячності голова райдержадміністрації адресував батьківському та педагогічному колективам за розуміння та посильну допомогу в проведенні ремонту.

Фото без опису

    Вся Жовнинська громада вірила, що школа витримає нелегкі випробування, і нарешті коридори рідної школи наповнилися дитячим сміхом.

    Також присутні на заході гості бажали школярам, які навчатимуться у оновленій школі, успіхів, гараздів та гарних оцінок.

 

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь