A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулось засідання комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини

Дата: 23.02.2018 15:48
Кількість переглядів: 695

Фото без опису

    На засіданні комісії районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини, яка відбулася 23 лютого під головуванням першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик розглянуто 5 питань. Всі питання порядку денного були ретельно вивчені працівниками служби у справах дітей державної адміністрації.

    У ході засідання було заслухано заявників, запрошених та членів комісії, які брали  участь у обговоренні та вносили свої пропозиції до відповідних рішень.

    По першому питанню про продовження терміну перебування малолітніх дітей в Комунальному закладі «Черкаський обласний спеціалізований Будинок дитини Черкаської обласної ради» комісією районної державної адміністрації з питань захисту прав дитини підготовлено проект розпорядження райдержадміністрації про продовження терміну перебування малолітніх дітей в закладі терміном до 6 місяців.

    По другому питанню про надання висновку органу опіки та піклування щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянина відносно малолітнього сина та неповнолітньої доньки, враховуючи вимоги Сімейного кодексу України, факти невиконання батьківських обов’язків комісія з питань захисту прав дитини вирішила за доцільне підготувати матеріали на позбавлення батьківських прав та направити позовну заяву до суду для розгляду.

    Третє питання щодо доцільності позбавлення батьківських прав громадянина відносно малолітнього сина комісією було вирішено перенести на наступне засідання для подальшого розгляду та вирішення.

    Щодо надання згоди органу опіки та піклування громадянці на дарування 1/3 частки житлового будинку та двох земельних ділянок, в якому зареєстровані малолітні діти – комісія з питань захисту прав дитини вирішила за доцільне відмовити у наданні дозволу органу опіки та піклування громадянці на дарування свекрусі частки житлового, так як це призведе до звуження обсягу існуючих майнових прав дітей.

    По закінченню засідання комісією було розглянуто питання щодо доцільності взяття під соціальний супровід сімей, що перебувають в складних життєвих обставинах.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь