A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Чорнобаї вшанували спортивних фаворитів району

Дата: 05.12.2018 15:47
Кількість переглядів: 755

Фото без опису

    Аматори спорту, професійні спортсмени, вболівальники та всі небайдужі чорнобаївці та гості району зібралися 5 грудня в оновленому після капітального ремонту ігровому залі спорткомплексу, аби вшанувати спортивних фаворитів Чорнобаївщини.

Фото без опису

Фото без опису

    На захід, організований районною державною адміністрацією та районною радою, прибуло чимало почесних гостей. Серед них – президент федерації греко-римської боротьби Черкаської області, Почесний Голова Асоціації «Незалежне об`єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, олімпійський  чемпіон Андрій Хіміч, депутат обласної ради Сергій Лихошерст, селищний голова Алла Мірошниченко, президент спортивного клубу «Вікінг» Григорій Душейко, засновник СТОВ «Агроко» Ігор Потапенко, директори господарств та підприємств району, спортсмени та їхні тренери.

Фото без опису

    Із вітальним словом до гостей та учасників свята звернувся голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда.

    –  Важко переоцінити значення фізичної культури та спорту в житті суспільства. Саме спорт виховує в людині найкращі риси характеру – ставити перед собою мету і йти до неї, бути членом команди, бути шляхетним і порядним. Здавна повелося, що люди, здорові тілом і духом, становлять основу суспільства. Тому що спорт дає не тільки здоров’я, він формує характер. Україна славиться своїми досягненнями в спорті, але великі перемоги починаються з маленьких. Не було б перемог на найвищому рівні, якби не було масового спорту, якби ось такі зали, в якому ми сьогодні зібралися, не наповнювалися дітьми. Тому наше завдання – створити гідні умови зайняття спортом для нашого підростаючого покоління, – зазначив Сергій Миколайович.

    Він нагадав усім присутнім про спортивні заходи, які проводяться в районі, досягнення наших спортсменів та підтримку, яка надається спортивним закладам районною владою. Подякував сільським радам і підприємствам, які знаходять можливість підтримувати розвиток фізичної культури та спорту. Та побажав нашим спортсменам та їхнім тренерам нових досягнень у спорті.

    Щирі слова на адресу спортсменів прозвучали і від Петра Душейка та Андрія Хіміча.

    Продовжилося свято спорту нагородженням кращих із кращих. Так, сертифікат на 50 тисяч гривень отримала Хрестителівська сільська рада, спортивна команда якої цього року посіла третє місце  у фінальних змаганнях команд сільських та селищних рад «Краще спортивне село України».

    Слова захоплення лунали на адресу спортивного клубу «Вікінг», який, попри свій молодий вік, на сьогодні є одним із найсильніших клубів України. Його учасники неодноразово показували на змаганнях різних рівнів свою силу, витривалість і уміння. Як зазначив президент спортивного клубу Григорій Душейко, тільки здорова молодь здатна будувати гідну країну. Тож у подарунок від родини Душейків він вручив сертифікат на суму 20 тисяч гривень на розвиток районного фізкультурно-оздоровчого клубу. 

    Гучними оплесками привітали і наших футболістів – районну команду «Колос» та її президента Романа Соську. Вийшовши в елітний дивізіон Черкащини, команда «Колос» продовжила прогресувати, в перший рік у вищій лізі ФК „Колос” зарекомендував себе як міцний середняк, з яким рахувалися всі команди. Цього року команда боролася за першу п’ятірку в турнірній таблиці, пропустила найменше м’ячів в чемпіонаті. З таким запалом перемоги для наших футболістів у майбутньому забезпечені. Слід зазначити, що на умовах співфінансування із районного та селищного бюджетів було придбано мікроавтобус «Мерседес-Спринтер», яким спортсмени можуть користуватися для поїздок на змагання та чемпіонати.

Фото без опису

    Не лишилися без уваги і ті, без кого не відбулося б багатьох матчів, не втілилися б в життя багато планів учасників клубу «Колос» - без їхніх спонсорів. Тож на згадку від усіх членів футбольного клубу сувенірні футболки із логотипом футбольного клубу отримали люди, які не відмовляють спортсменам у підтримці: Петро Душейко, Анатолій Рябець, Ігор Потапенко, Іван Тітаренко, Юрій Лила, Андрій Панов, Тарас Мойсюра.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Для заохочення маленьких спортсменів до подальших перемог подарунки від засновника СТОВ «Агроко» Ігоря Потапенка вручили директору дитячо-юнацької спортивної школи Анатолію Снітку та керівнику гуртку із боксу районного центру дитячої та юнацької творчості Олександру Воробйову. Після отримання нагород учні дитячої юнацької спортивної школи та вихованці центру дитячої та юнацької творчості продемонструвати свої навики із дзюдо, тенісу та боксу.  

    Та на цьому подарунки не завершились. Сертифікат на суму 100 тисяч гривень, виділених із районного бюджету за рішенням депутатів районної ради для придбання тренажерів для атлетичного залу, Сергій Джоболда вручив керівникові Чорнобаївського районного фізкультурно-оздоровчого клубу Олександру Клименку.  

    Завершилося свято спорту товариським матчем між дорослою та дитячою футбольними командами.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь