A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова райдержадміністрації Сергій Джоболда привітав вихованців відділення денного догляду для дітей-інвалідів “Промінчик” з Міжнародним днем захисту дітей

Дата: 31.05.2017 15:44
Кількість переглядів: 954

Фото без опису

    31 травня голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда завітав  у відділення денного догляду для дітей-інвалідів “Промінчик” з подарунками, аби привітати його вихованців з Міжнародним днем захисту дітей - прекрасним  святом радості та прав дитини.

    Разом з вихователями діти організували міні-концерт. Дітлахи залюбки співали пісні, читали вірші, а також  із великим задоволення та азартом грали в рухливі ігри.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    Сергій Джоболда звернувся до вихователів центру зі словами подяки за клопітку роботу та привітав діток з їхнім днем, побажав їм міцного здоров`я, а також процвітання і миру нашій державі.

    Особливу подяку Сергій Миколайович висловив постійному меценату центру «Промінчик», директору СТОВ «Світанок» Іванові Тітаренку, який не перестає дбати про цей заклад, і сьогодні пообіцяв допомогу у безкоштовному виготовленні та встановленні 3 вікон, які наразі залишилися не заміненими, на нові металопластикові.

    У відділенні денного догляду для дітей-інвалідів на обліку 28 дітей з обмеженими фізичними можливостями з смт Чорнобай та сіл району - Богодухівка, Загородище, Мохнач, Лукашівка, Бакаєво, Москаленки, Мирне, Веселий Хутір, Новоселиця, Савківка. З них: 5 осіб до 7-ми років, 21 особа шкільного віку. Діти різного захворювання: ДЦП,  вади мовлення,  слуху,  захворювання очей та інші хвороби.

    Аби вихованці цього закладу росли здоровими та радісними з ними займаються кваліфіковані спеціалісти. Фізкультурною гімнастикою та масажем займається  медсестра та масажист по призначенню лікаря-педіатра. У залі ЛФК функціонують тренажери та багатофункціональне обладнання для фізичного розвитку даної категорії дітей.

    До дітей шкільного віку приходять вчителі зі школи і проводять з ними індивідуальні заняття по спеціальних програмах.

    З метою організації культурно-дозвільної програми та розвитку їх потенційних творчих можливостей у відділенні працює  музичний керівник та вихователі.  

    Відділення денного догляду  утримується за рахунок коштів, які виділяються з районного бюджету. Видатки з районного бюджету на утримання відділення в 2017 році становлять 563,5 тис. грн в рік. Вартість ліжко-дня у відділенні – 119,63 грн.

         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь