A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Днями відбувся традиційний турнір з міні-футболу серед ветеранських команд на кубок пам’яті Івана Дошкара

Дата: 18.02.2019 15:42
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

    До районного спорткомплексу в смт Чорнобай приїхали шанувальники та футболісти різних вікових категорій з Броварів, Золотоноші, із сіл Чорнобаївського району,  аби позмагатись  за головний приз турніру та віддати шану пам’яті чудовому футболісту, тренеру, Почесному громадянину селища Чорнобай.

Фото без опису

    На урочистому турнірі були присутні голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда, Почесний голова Асоціації «Незалежне об'єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, селищний голова Алла Мірошниченко, почесний громадянин селища, олімпійський чемпіон Андрій Хіміч, протоієрей Іван Марінін, голова федерації футболу Чорнобаївського району Юрій Батурін, голова громадської організації «Воїни АТО Черкащини» Микола Костенко, родичі та друзі Івана Дошкара, які добрими словами  згадували його вклад у розвиток районного футболу та виховання підростаючого покоління.

- Футболу і спорту Іван Іванович присвятив усе своє життя.  Народився він на Закарпатті, був членом молодіжної збірної Радянського Союзу, пройшов футбольний шлях у великому спорті,  приїхавши працювати в Чорнобаївський район, працював тренером команди «Колос», яка  займала високі місця у обласному та Всеукраїнському футбольному рейтингу. Працюючи в районній ДЮСШ він стовідсотково був  відданий своїй роботі, спорту, футболу, чому навчав і своїх вихованців,  - звернувся до учасників турніру голова райдержадміністрації Сергій Джоболда  та подякував всім, хто займається розвитком спорту на Чорнобаїщині й долучається до його популяризації. Особливі слова вдячності він адресував Петру Душейку, який багато зробив не лише для розвитку спорту, а й взагалі для розвитку Чорнобаївського краю.

Фото без опису

     Зі щирими словами вітань до учасників турніру пам’яті звернувся один із засновників змагань, Петро Душейко, який  зазначив, що проведення таких змагань – це не лише увіковічення пам’яті відомого футболіста, який був  хорошим прикладом для наслідування  молоді, а й пропаганда здорового способу життя.   

Фото без опису

  Хвилиною мовчання футболісти та присутні вшанували добру пам'ять Івана Дошкара та поклали  квіти на його могилу.

Фото без опису

    Далі  перший удар по м’ячу, зробив онук Івана Івановича - Максим.  В боротьбі за перемогу та  головний трофей, на футбольному майданчику зустрілись чотири команди: гості з Броварів та Золотоноші  та дві чорнобаївські команди:  Ветерани - 40 і Ветерани -50.   

Фото без опису

  У результаті запеклої боротьби перехідний Кубок дістався  команді із Броварів «Маракана»(капітан Ігор Терещенко) друге місце посіла команда із Чорнобаю – Ветерани – 40 (капітан Микола Конограй), третє місце дісталось теж чорнобаївській команді  Ветерани-50( капітан Віталій Шепель), четверте місце у команди з міста Золотоноші (капітан Руслан Ізвозчик).

Фото без опису

   Кращими гравцями турніру стали: Сергій Кулаковський (м Бровари), Сергій Чмир (м Золотоноша), Валерій Шепель (Чорнобай-40), Володимир Шевченко (Чорнобай-50).

Фото без опису

    Всі  команди отримали пам’ятні медалі,  грамоти  та грошові винагороди від організаторів свята.

                                           За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності  та звернень громадян апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь