A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївський районний сектор управління ДСНС України у Черкаській області відвідали ліквідаторів-вогнеборців, які боролися зі смертельною ядерною енергією

Дата: 26.04.2017 15:41
Кількість переглядів: 664

    31 рік минуло від того часу, коли страшна біда прийшла в Україну, накривши чорним смертельним крилом Росію, Білорусь та інші країни. Поліське містечко Чорнобиль, якому виповнилося 800 років, зайняло місце у сумнозвісному списку поряд із Хіросимою та Нагасакі. Аварія, що трапилася на четвертому енергоблоці Чорнобильської атомної електростанції, стала однією з найбільших катастроф в історії людства. Вона вплинула на долі мільйонів людей. У багатьох регіонах України виникли нові соціально-економічні умови, що спричинили кардинальні зміни в людському житті. Україну проголошено зоною екологічного лиха. Для ліквідації наслідків аварії та створення системи надійного захисту населення від впливу Чорнобильської катастрофи залучено значні фінансові, наукові та людські ресурси.

 

    Майже 30 років свого життя Володимир Синько та Валерій Сезоненко пропрацювали в рядах пожежної охорони. Ветерани органів внутрішніх справ, ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС. Володимир Іванович та Валерій Олександрович й досі підтримують добрі стосунки з товаришами і колегами, з якими не один рік пліч о пліч боролися зі стихіями природи, вогнем і, навіть, смертельною ядерною енергією.

    В день вшанування 31-ої річниці Чорнобильської катастрофи, Чорнобаївський районний сектор управління ДСНС України у Черкаській області бажає всім вогнеборцям-ліквідаторам та їхнім родинам міцного здоров’я, добробуту, миру, спокою та довгих років життя! Ви завжди були й залишитесь героями сьогодення, адже лише герої можуть бути надією для мільйонів людей!

 

За інформацією Чорнобаївського районного

сектору управління ДСНС України у Черкаській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь