A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В районі проведено обласний профілактичний захід «Урок»

Дата: 23.10.2017 15:38
Кількість переглядів: 676

    На виконання вимог листа Міністерства соціальної політики України від 09.08.2017 № 16038/0/2-17/37 «Про організацію та проведення Всеукраїнського профілактичного заходу «Урок», відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту», з метою надання дітям з сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах адресної допомоги в підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону, виявлення дітей шкільного віку, не охоплених навчанням на початок учбового періоду, усунення причин та умов даного явища, соціального захисту виявлених дітей, запобігання їх бездоглядності і безпритульності службою  у справах дітей райдержадміністрації спільно з відділом освіти та органами опіки та піклування сільських та селищної рад проведено відповідні заходи.

    Так, в районі з 3968 дітей шкільного віку всі приступили до навчання. Дітей, які без поважних причин не відвідують навчальні заклади не виявлено. П’ятеро дітей з району, які перебувають у обласному центрі соціально-психологічної реабілітації з причин перебування сімей у складних життєвих обставинах відвідують навчальні заклади за місцем знаходження закладу.

    Також, службою у справах дітей було вжито заходів щодо переведення неповнолітнього, який перебуває на обліку служби у справах дітей із одного до іншого навчального закладу. Одну неповнолітню дитину з вадами здоров’я  із сім’ї, яка перебуває у складних життєвих обставинах, влаштовано на навчання до Корсунь-Шевченківської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат І-ІІІ ступенів Черкаської обласної ради.

    33 дитини шкільного віку, переміщених з тимчасово окупованих територій та районів проведення антитерористичної операції здобувають освіту в районі відповідно до Закону України «Про загальну середню освіту».

    Органами опіки та піклування проведено обстеження житлово-побутових умов проживання дітей у сім’ях, які перебувають у складних життєвих обставинах та вжиті заходи щодо надання дітям з цих сімей адресної допомоги у підготовці до нового навчального року та осінньо-зимового сезону.

    

 

За інформацією служби

у справах дітей райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь