A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Чорнобаївська районна рада ветеранів відзначила 30-ту річницю з дня заснування

Дата: 15.09.2017 15:38
Кількість переглядів: 727

Фото без опису

Фото без опису

    Днями, в приміщенні районного будинку культури відбулися заходи з нагоди 30-річчя ветеранської організації.

    Участь в заходах взяли голова райдержадміністрації Сергій Джоболда, депутат обласної ради Микола Пошиваник, голова обласної ради ветеранів Володимир Веретельнік, голова Чорнобаївської районної організації ветеранів Віталій Момот, сільські голови та представники районної ради ветеранів з Драбівського району на чолі з Валентиною Крокосенко.

Фото без опису

    – Протягом 30-ти років районна ветеранська організація брала   активну участь у житті нашого району, у вирішенні соціальних проблем ветеранів, патріотичному вихованні молоді, піклувалась про ветеранів війни, підтримувала  українських військових в АТО та багато інших справ. Дякую всім Вам за активну життєву позицію, що не залишаєте нас без підтримки та вивірених часом і невтомною працею порад у вирішенні проблем сьогодення, – зі словами привітання до ветеранів звернувся Сергій Джоболда та вручив подарунок від Асоціації сільськогосподарських товаровиробників Чорнобаївського району.

Фото без опису

Фото без опису

    За активну громадську діяльність, значний внесок у розвиток ветеранського руху та з нагоди 30-ї річниці районної організації ветеранів від районної державної адміністрації Сергій Джоболда вручив грамоти головам первинних ветеранських організацій – Катерині Годованій (с.Богодухівка), Надії Чорногор (с.Хрестителево), Меланії Матюші (с.Ревбинці), Ользі Калиті (смт Чорнобай).

    Життєвий досвід ветеранів є неоціненним прикладом для патріотичного виховання підростаючого покоління.

    Розуміючи важливість роботи ради ветеранів за ініціативи райдержадміністрації з районного бюджету в 2017 році виділена фінансова підтримка в сумі 130,9 тисяч гривень на підтримку районної організації ветеранів та 141,6 тисяч гривень субвенційних коштів з сільських рад на щомісячну стипендію сільським головам ветеранських організацій.  Підтримують ветеранські організації і сільськогосподарські підприємства району.

Фото без опису

Фото без опису

    Захід пройшов в теплій та дружній атмосфері, а для ветеранів звучало багато слів вдячності та побажань міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання.

 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь