A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У навчальних закладах Чорнобаївського району триває підготовка до нового навчального 2018/2019 року

Дата: 06.08.2018 15:37
Кількість переглядів: 556

Фото без опису

    Відділом освіти райдержадміністрації, адміністраціями та педагогічними колективами закладів освіти району проводиться комплекс організаційно-практичних робіт по підготовці навчальних закладів до нового 2018-2019 навчального року та опалювального сезону.

    – До нового навчального року необхідно підготувати  30 закладів освіти та 5 закладів дошкільної освіти. Станом на 01.08.2018 року в 20 закладах освіти, що складає 60 відсотків від загальної кількості завершено проведення ремонтних робіт та підготовку навчальних закладів до нового навчального року,– зазначає начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна.  

    Із запланованих робіт завершено ремонтні роботи по капітальному ремонту даху приміщення дошкільного підрозділу Вереміївського НВК,  електропроводки приміщення Бакаївського НВК, спальної та ігрової кімнат із заміною підлоги, оброленням протигрибковою речовиною та проведенням опряджувальних робіт стін у Лящівському НВК. На завершенні ремонтні роботи по оздобленню навчальних кабінетів Чорнобаївської ЗОШ № 1.

    Наразі тривають роботи по проведенню експертизи проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту даху приміщення Ревбинського НВК, капітальному ремонту приміщення дошкільного підрозділу Вереміївського НВК (заміна вікон, ремонт системи опалення, виконання внутрішніх будівельно-опоряджувальних робіт), придбанню матеріалів по ремонту відмостки навколо основних  приміщень у Красенському НВК, закуплені матеріали для ремонту приміщення ЗДО Васютинського НВК, ремонт харчоблоку Веселохутірського НВК.

    Розпочинаються роботи по капітальному ремонту пожежної сигналізації приміщення Чорнобаївської ЗОШ №1 і гімназії та капітального ремонту даху Тимченківського НВК.

    Щодо підготовки закладів освіти до опалювального сезону, то на даний час із 30 загальноосвітніх навчальних закладів 14 опалюються газовими топочними, 12 – твердопаливними котельнями, 1 (приміщення школа Кліщинського НВК) – електрокотельнею, 1 (Чорнобаївська ЗОШ І-ІІІ ступенів №2) – котельнею на пілетах, 2 (Чорнобаївська ЗОШ І-ІІ ступенів № 1 та Чорнобаївська гімназія) – центральною котельнею.

    Із 28 дошкільних навчальних закладів 16 опалюються твердопаливними котельнями, 11 – газовими топочними, 1 (Чорнобаївський ДНЗ) – центральною котельнею.

    Наразі проводиться монтаж лічильників і модемів по 13 газових топочних, повірка сигналізаторів загазованості (метан) та димовентканалів, гідравлічні випробування тепло – магістралей. Також проводяться обслуговування та ремонти шкільних автобусів до початку навчального року.

    На даний час виготовляються паспорта на протирадіаційні укриття у Чорнобаївській ЗОШ №2 та Чорнобаївському ДНЗ «Веселка», термін виконання роботи до 17.08.2018 року.

    В серпні планується завершення закупівлі лінгафонного кабінету, комп’ютерного класу, дидактичного матеріалів, комп’ютерної техніки, меблів для 1 класів та комплектів «LEGO education» для створення нового освітнього простору.

    – З метою організованого початку нового навчального року в склад комісії для здійснення перевірки готовності навчальних закладів до 2018-2019 навчального року включити депутатів районної ради та погодити графіки перевірок, – рекомендував начальнику відділу освіти райдержадміністрації Сергій Джоболда.

    Також очільник району наголосив, що встановлення комерційних вузлів обліку повинно бути завершене не пізніше, ніж до 1 вересня.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь