A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено робочу зустріч-семінар на базі Чорнобаївського бюро правової допомоги

Дата: 13.12.2018 08:36
Кількість переглядів: 792

     Фото без опису

    Які з базових прав людини під найбільшою загрозою? Що треба робити, щоб Україна рухалася до створення умов для гідного життя людей?

     10 грудня  відзначається День прав людини. Цього дня 1948 року Генеральна Асамблея Організації Об’єднаних Націй ухвалила Декларацію прав людини. Після Другої світової війни людство дозріло до необхідності юридично закріпити, розуміння того, що життя, рівність і свобода людей є найбільшими цінностями.

     Це знайшло вираження у 30-ти статтях Декларації. Потім, після ухвалення ряду міжнародних угод, положення Декларації прав людини набули статусу міжнародного права і лягли в основу національних законодавств.

     Які з прав людини, закріплених у Декларації, найбільше порушуються в Україні?

     З нагоди відзначення Всеукраїнського тижня права та з метою обговорення даного питання, 12 грудня 2018 року на базі Чорнобаївського бюро правової допомоги проведено робочу зустріч-семінар за участі керівника Чорнобаївського бюро правової допомоги – Інни Копійки, працівників Чорнобаївського районного сектору філії Державної установи «Центр пробації» в Черкаській області, керівництва Чорнобаївської районної філії Черкаського обласного центру зайнятості та директора Чорнобаївського районного центру соціальних служб для сім»ї, дітей та молоді, де і обговорено питання «Які права людини в Україні найбільше потребують захисту?»

     За підсумками проведеної зустрічі-семінару учасниками було підведено підсумки та зазначено, які ж права порушуються найчастіше та досягнуто домовленості щодо подальшої спільної співпраці, та обговорено механізми відновлення порушених прав громадян.

      Головним спеціалістом Чорнобаївського бюро правової допомоги – Миць Сергієм проведено бесіду «Я маю право» та розповсюджено тематичні матеріали.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь