A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулось засідання робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на розроблення детальних планів територій

Дата: 25.07.2017 15:33
Кількість переглядів: 747

Фото без опису

    На засіданні робочої групи райдержадміністрації з питань надання дозволів на  розроблення детальних планів територій, яке відбулось 25 липня під головуванням заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик вивчалися деталі й доцільність розроблення детального плану території земельної ділянки.

    Валентина Стилик повідомила про те, що до голови райдержадміністрації звернувся директор ТОВ «Термінал-Іркліїв» з клопотанням про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки розташованої за межами с. Іркліїв, в адміністративних межах Іркліївської сільської ради, орієнтовною площею 9 га. Головою райдержадміністрації дане клопотання передане на розгляд робочої групи з питань надання дозволів на розроблення детальних планів території, утвореної розпорядженням райдержадміністрації № 127 від 11.09.2015 року.

    Про зміни, що відбулися в містобудівному законодавстві з 01.01.2015 року повідомив головний спеціаліст сектору містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства райдержадміністрації Руслан Кириченко. – У разі відсутності плану зонування або детального плану території, затвердженого відповідно до вимог чинного законодавства, передача (надання ) земельних ділянок у власність чи користування із земель державної та комунальної форм власності для містобудівних потреб забороняється. Зміна цільового призначення земельної ділянки, яка не відповідає плану зонування території та/або детальному плану території забороняється. Детальний план території за межами населених пунктів розробляється відповідно до схеми планування території (частини території) району та/або області з урахуванням державних і регіональних інтересів. Розроблення детального плану території за межами населених пунктів та внесення змін до нього здійснюються на підставі розпорядження відповідної районної державної адміністрації. Фінансування вищезгаданих робіт буде здійснюватись за кошти ТОВ «Термінал-Іркліїв», це передбачено чинним законодавством. Після розроблення детального плану будуть проводитись громадські слухання, після яких обов'язково буде врахована думка громадськості та внесені відповідні корективи.

    Представник ТОВ «Термінал-Іркліїв» Ігор Савісько повідомив присутніх, що товариство повністю здійснюватиме фінансування робіт з розроблення детального плану.

    По завершенню засідання члени робочої групи вирішили рекомендувати Голові райдержадміністрації підготувати розпорядження «Про розроблення детального плану території земельної ділянки, розташованої в адміністративних межах Іркліївської сільської ради (за межами населеного пункту) орієнтовною площею 9,00 га». 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь