A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

23 лютого пройшов турнір з шахів пам’яті Анатолія Ідова

Дата: 25.02.2019 15:30
Кількість переглядів: 746

 

Фото без опису

    За ініціативи районної державної адміністрації та  районної ради та за підтримки асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» та Черкаської обласної федерації шахів щороку в Чорнобаї проходить  турнір  з  шахів пам’яті Анатолія Ідова.

Фото без опису

Фото без опису

     Помірятись спортивним інтелектом  в Чорнобаївській ЗОШ № 1 зібрались шахісти різних вікових категорій з Чорнобаївського, Смілянського, Черкаського районів та з міст: Золотоноша, Сміла та Черкаси.  

            Фото без опису                                                                     

  –  Сьогодні ми вшановуємо світлу пам’ять людини, яка більше тридцяти років свого життя віддала розвитку фізичної культури і спорту в районі.  Анатолій Володимирович займався багатьма видами спорту, але найбільше він умів і любив грати в шахи. Тому саме особисту відкриту першість району з шахів присвятили його пам’яті, – зазначив на відкритті турніру голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда. -  Шахи – це щось більше, ніж просто гра. Це інтелектуальне проведення часу. Гра в шахи розширює кругозір, вчить думати, запам'ятовувати, порівнювати, логічно мислити, особливо вона корисна для дітей та молоді,  тому у нас виникла ідея про створення спортивного клубу шахістів  для тих, хто хоче і бажає навчитися мистецтву шахів, або ж підвищити свою власну кваліфікацію, - та побажав всім блискучих комбінацій, переможних партій та наголосив, що головне не перемога, а участь в турнірі.

 

Фото без опису

   Почесний голова асоціації «Незалежне об’єднання сільськогосподарських підприємств Чорнобаївського району» Петро Душейко, який є меценатом та ініціатором багатьох турнірів, зауважив, що людина живе доти, доки про неї пам’ятають, тому кількість турнірів, що  проводяться в районі в пам’ять про людей, які внесли свій вагомий внесок в його розвиток є яскравим доказом того, що історія Чорнобаївщини свято оберігається.

Фото без опису

     З вітальними словами  до учасників турніру звернувся благочинний Чорнобаївського району отець Валерій та  голова Федерації з шахів Черкаської області  Сергій Жуган, наш земляк, який  розповів, що Анатолій Володимирович не тільки привив йому любов до шахів, а й був для нього одним із перших наставників.  

Фото без опису 

Фото без опису

Фото без опису

    Після шахових баталій  переможцями турніру визнані: Валерій Іванько із Черкас - І місце ; Олександр Кайтмазов із Сміли - ІІ місце; Андрій Чопоров з міста Золотоноша - ІІІ місце.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


     Кращими шахістами Чорнобаївського району стали: Володимир Колісник із Крутьок - І місце; Геннадій Стилик  із Чорнобаю - ІІ місце; ІІІ місце Іван Іванов із Васютинець.
     Переможці отримали грошові винагороди, грамоти та медалі.

 

                                         За інформацією відділу організаційної роботи, інформаційної діяльності                                                та звернень громадян апарату райдержадміністрації

 

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь