A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Співпраця з роботодавцем

Дата: 28.08.2017 15:22
Кількість переглядів: 706

     

     На сьогодні державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці між роботодавцями і шукачами роботи, яка на безоплатній основі надає послуги із пошуку підходящої роботи та підбору персоналу.

    В умовах реформування служби зайнятості постає потреба в розширенні співпраці з найбільшими та найуспішнішими роботодавцями району.

    Одним із найбільших  сільськогосподарських товариств району, яке на сьогодні активно співпрацює з Чорнобаївським районним  центром зайнятості є ПСП «Нива». На підприємстві працює більше 200 осіб, в основному: трактористи-машиністи сільськогосподарського виробництва, водії автотранспортних засобів, возії, робітники з догляду за тваринами, обліковці,  підсобні робітники, які  займаються вирощуванням сільськогосподарської продукції та розведенням великої рогатої худоби.

    За 8 місяців 2017 року роботодавцем до центру зайнятості  було подано 55 вакансій, на які працевлаштовані безробітні. Також дане підприємство активно створює  тимчасові робочі місця, на яких безробітні займаються прибиранням зерносховищ, побілкою складів, підготовкою та ремонтом літніх таборів для великої рогатої худоби, розріджуванням лісосмуг

    Директор ПСП «Нива» Валентина Гонтар задоволена роботою фахівців центру зайнятості та пообіцяла зміцнювати співпрацю з використанням новітніх технологій.

 

       

За інформацією відділу надання

соціальних послуг Чорнобаївського районного

центру зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь