A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

На Чорнобаївщині пройшли заходи до Дня Соборності України

Дата: 20.01.2017 15:20
Кількість переглядів: 986

    Щороку, 22-го січня в Україні відзначають День Соборності. Підґрунтям цієї дати стало проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році.

    20 січня з нагоди відзначення Дня Соборності України пройшли урочисті заходи, в яких взяли участь заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик, заступник голови районної ради Анатолій Нужний, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, представники органів виконавчої влади, підприємств, установ, організацій, громадськості району, учасники антитерористичної операції та ЗМІ.

    – Нова епоха, в яку ми живемо, посилає нам нові виклики, які, поки що, не вдалося повністю подолати,  навіть в умовах власної державності.

    4-ий рік поспіль День Соборності України ми відзначаємо в умовах неоголошеної війни. 4-ий рік український народ живе протистоянням російській експансії на українські землі, 4-ий рік гинуть українці, які є справжніми патріотами своєї країни.

    Щоб вистояти головне наше завдання – не піддаватись на провокації, зберегти економіку, подбати про забезпечення виробництва промислової і сільськогосподарської продукції, вирішувати широке коло соціальних питань і, перш за все, добробуту кожної родини, кожного мешканця  нашого району, – зазначила в своєму виступі Валентина Стилик, привітала присутніх з великим, державним святом та побажала міцного здоров’я, щасливої долі, сімейного затишку, добра, миру та непохитної віри в перемогу.

    Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували пам'ять Героїв України – Сергія Нігояна, Юрія Вербицького, Героя Небесної Сотні – Михайла Жизневського та всіх загиблих, хто ціною свого життя захищав та виборював мирне, незалежне майбутнє нашої країни.

    Пісенним дарунком всім присутнім стало виконання пісень про Україну від аматорів Вереміївського сільського будинку культури, дитячої школи  мистецтв й центру дитячої та юнацької творчості. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь