A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова РДА здійснив робочу поїздку у Москаленки та Вереміївку

Дата: 06.07.2018 15:18
Кількість переглядів: 670

Фото без опису

    5 липня голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда здійснив робочу поїздку в Москаленківську та Вереміївську територіальні громади.

Фото без опису

    У Москаленках Сергій Джоболда спільно з підрядником, сільським головою Лідією Мосур, директором Будинку культури Ганною Молякою і начальником відділу культури і туризму РДА Світланою Шаповал оглянули новозбудовану модульну котельню для опалення сільського Будинку культури. А також обговорили порядок проведення робіт із введення її в експлуатацію.

    Капітальний ремонт системи опалення здійснюється за консолідовані кошти. Минулого року з ініціативи депутата Верховної Ради України Богдана Дубневича було виділено 500 тис. грн із державного бюджету. Цього року з районного бюджету виділили ще 200 тис. грн. Котельня дасть змогу повноцінно використовувати в осінньо-зимовий період приміщення Будинку культури, в якому працює бібліотека, проходять різноманітні заходи та займаються спортом і художньою самодіяльністю жителі різних вікових категорій Москаленківської територіальної громади.

Фото без опису

    Також у ході зустрічі було обговорено можливості проведення ремонту у спортивному залі, розташованому у Будинку культури. Як розповіла Ганна Моляка, він побудований ще у 70 роках минулого століття. Поточний ремонт залу проводився у 90-х роках. Свого часу у спортзалі постійно займалися жителі села, проходили змагання районного та навіть обласного рівня. Однак із часом він занепав і нині не придатний для використання. Першочергового ремонту там потребує дах, який тече.

    - Жителі села хочуть займатися у спортзалі, ходять у тренажерний зал, який розташований у  Будинку культури. Крім того, відремонтувавши тут спортзал, ми могли б водити сюди дітей з НВК, бо в школі спортивний зал розташований на другому поверсі, - розповіла сільський голова Лідія Мосур.

   У Вереміївській територіальній громаді Сергій Миколайович провів робочу зустріч у місцевому НВК. Спільно з сільським головою Наталією Казидуб, директором НВК Валентиною Ткаченко, депутатом районної ради Володимиром Бормишевим та підрядниками вони обговорили проведення ремонту одноповерхового приміщення школи для розміщення там дитячого садка. Із таким проханням до районної влади звернулися батьки дітей із територіальної громади. Із даного питання є підтримка депутатів районної ради. За кошти районного бюджету - 300 тис. грн - та бюджету сільської ради - 100 тис. грн - буде відремонтовано дах. Для повного ж ремонту потрібна консолідація зусиль районної влади, депутатського корпусу сільської ради та місцевого господарства.

Фото без опису

    В ході зустрічі було обговорено можливість підведення опалення від котельні НВК та здійснення ремонту приміщення за кошти районного та сільського бюджету, аби вже в жовтні дитячий садок міг прийняти своїх маленьких відвідувачів.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь