A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено тренування з органами управління та силами цивільного захисту

Дата: 06.11.2018 15:17
Кількість переглядів: 713

 

  Фото без опису Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік, затверджного розпорядженням Кабінету Міністрів України від 27.12.2017 №981-р 8 листопада 2018 року за участю посередників Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій буде проведено тренування з органами управління та силами територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Черкаської області щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій на гідроспоруді Канівської ГАЕС.

   Напередодні, 6 листопада, у Чорнобаївській РДА було проведено спеціальне тренування з органами управління та силами районної ланки територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту. У ньому взяли участь працівники ДСНС, члени евакуаційної комісії Чорнобаївського району, до якої входять працівники РДА, представники Держпродспоживслужби, Золотоніського відділу ГУНП України в Черкаській області, ЦРЛ, Центру первинної медико-санітарної допомоги та інші. Також були запрошені сільські голови.

   Голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда ознайомив учасників з темою, метою та поставленими завданнями тренування. У ході навчань відпрацьовувалась готовність керівного складу органів управління та сил цивільного захисту до дій в умовах надзвичайної ситуації техногенного характеру  і злагодженість та оперативність в роботі керівного складу органів управління та сил цивільного з питань організації виконання заходів, передбачених планами реагування на надзвичайні ситуації територіальної підсистеми ЄДЦЗ та її ланок у разі катастрофічного затоплення територій.

   Члени евакуаційної комісії   обговорили  функціональні обов’язки   груп комісії, переглянули маршрути евакуації при виникненні надзвичайної ситуації, проведення обліку евакуйованого населення та розташування збірних евакуаційних пунктів.

   Представники  установ прозвітували про  їх дії  при виникненні надзвичайної ситуації у межах своєї компетентності.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь