A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Про стан підготовки до чергового призову громадян на строкову військову службу та  виконання районної програми зайнятості населення на період до 2017 року говорили на апаратній нараді

Дата: 27.03.2017 15:17
Кількість переглядів: 941

Фото без опису

    27 березня голова районної державної адміністрації Сергій Джоболда провів щотижневу апаратну нараду за участю заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик,  заступника голови районної ради Анатолія Нужного, керівників відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, установ та організацій району, на якій розглянули три основні питання.

    – До кожної сільської ради направлено копію наказу про початок призову навесні 2017 року та листи з іменними списками призовників, які викликаються для проходження медичної комісії починаючи з 27 лютого 2017 року. Станом на 23.03.2017 року на призов навесні 2017 року підлягає 503 чоловік, в тому числі: 169 - віком від 18 до 20 років, 334 - віком від 20 до 27 років, – зазначив в.о. районного військового комісара Володимир Олійник по питанню про виконання плану відбору кандидатів для служби в ЗСУ за контрактом та стан підготовки до чергового призову громадян на строкову військову службу. – З метою доведення до населення Чорнобаївського району Наказу військового комісара Чорнобаївського РВК ''Про черговий призов громадян на строкову військову службу у квітні-травні 2017 року" було надіслано листи про розміщення даного наказу в місцевих ЗМІ, на офіційному сайті та направлено до Чорнобаївського центру зайнятості для розміщення на стенді оголошень.

    Про  виконання районної програми зайнятості населення на період до 2017 року інформував присутніх начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації  Олександр Юрковський.  – У 2016 році на обліку в центрі зайнятості перебувало  627 осіб (молодь у віці до 35 років), працевлаштовано 183 особи, що становить 29,1% від загальної кількості молоді. За січень-лютий 2017 року працевлаштовано 15, – зазначив Олександр Юрковський.

    – Із 793 незайнятих жінок, які перебували на обліку у 2016 році, працевлаштовано 194 особи, а за 2 місяці  поточного року працевлаштовано 21 особу. На 01.03.2017 року на обліку в центрі зайнятості перебуває 51 особа з числа інвалідів. Особи з обмеженими фізичними можливостями повністю охоплені профорієнтаційними послугами.

    За 2016 рік проведено 45 семінарів з роботодавцями, в яких взяло участь 787 осіб. За 2 місяці 2017 року таких семінарів проведено 6, в них взяло участь 109 роботодавців.

    Про подання проектів регіонального розвитку,  що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку доповіла начальник економіки райдержадміністрації Ірина Вовк, яка зазначила, що 14 березня в облдержадміністрації відбулося засідання регіональної комісії з оцінки та попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку.

    Комісією було розглянуто 30 проектів, 2 з них подані Чорнобївською райдержадміністрацією: придбання санітарного транспорту  для потреб Чорнобаївського центру первинної медико-санітарної допомоги вартістю 389 тис.100 грн., який набрав невелику кількість балів; придбання техніки для Іркліївського комбінату комунальних послуг, отримав більшу кількість балів, оскільки він реалізовуватиметься на кілька громад, має спів фінансування 25 відсотків і тому отримав за це найвищий бал – 10, також 10 балів має по критерію соціально-економічної спрямованості. Проте було зауваження членів комісії щодо першочерговості ремонту водопроводу, а не придбання екскаватора для його ремонту.

    Після оцінювання усіх проектів буде сформована таблиця з балами і відповідно до рейтингової оцінки та розподіленої суми коштів на реалізацію проектів по області будуть визначені проекти.

    Також на апаратній нараді було розглянуто ряд організаційних питань: про стан  виконання бюджетів у березні 2017 року та заходи щодо посилення фінансово-бюджетної   дисципліни; про стан  функціонування медичних та    загальноосвітніх  закладів району; про стан епізоотичної ситуації в  районі.

    По закінченню наради Сергій Миколайович наголосив на забезпеченні оповіщення, розшуку та доставці призовників на строкову службу для проходження медичної комісії, а також посиленні роботи по розшуку осіб, які ухиляються від проходження строкової військової служби.

    По всім розглянутим питанням були надані відповідні доручення для контролю та виконання.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь