A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Голова Чорнобаївської райдержадміністрації взяв участь у сесії Чорнобаївської районної ради

Дата: 21.12.2018 15:15
Кількість переглядів: 836

Фото без опису

    21 грудня у сесійній залі районної ради відбулася 31 сесія Чорнобаївської районної ради VII  скликання, за участі голови райдержадміністрації Сергія Джоболда, сільських голів, керівників установ, організацій і підприємств району.

    До порядку денного засідання було включено 24 питання, які відповідно до Регламенту районної ради попередньо розглядалися на засіданнях постійних комісій та погоджувалися президією районної ради. Головуючим на сесії було обрано депутата районної ради Анатолія Чупруна.

Фото без опису

    В ході роботи сесії заслухано та обговорено ряд важливих питань. Зокрема, про   хід   виконання   рішення  районної  ради  «Про  районну програму із забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, на 2016-2018 роки»; про внесення  змін  до рішення районної ради «Про районну комплексну програму розвитку фізичної культури і спорту на 2019-2023 роки»; про внесення змін до рішення районної ради «Про районну комплексну програму «Турбота» на 2014-2020 роки» зі змінами; про внесення змін до рішення районної ради «Про програму удосконалення роботи органів виконавчої влади у Чорнобаївському районі на 2017-2019 роки» зі змінами; про внесення змін до рішення районної ради «Про районну цільову програму надання матеріальної підтримки Чорнобаївському РВК при проведенні призову та надання одноразової матеріальної допомоги особам, які зараховані на військову службу за контрактом та призвані на строкову військову службу на 2017-2021 роки» зі змінами.

    Начальник відділу освіти райдержадміністрації Раїса Піддубна інформувала присутніх про внесення змін до рішення районної ради «Про районну програму впровадження у навчально-виховний процес загальноосвітніх навчальних закладів інформаційно-комунікаційних технологій «Сто відсотків» на період до 2021 року» зі змінами, про внесення змін до рішення районної ради «Про районну програму «Шкільний автобус»  на 2016-2020 роки» зі змінами, про районну Програму розвитку та підтримки інклюзивної освіти  в Чорнобаївському районі на 2019 - 2023 роки та про встановлення вартості харчування в закладах загальної середньої та дошкільної освіти району.

    Про внесення змін до рішення районної ради «Про районний бюджет на 2018 рік» та про районний бюджет на 2019 рік доповів начальник  фінансового   управління  райдержадміністрації Олександр Таранушенко.

Злагоджена робота депутатського корпусу районної ради дозволила прийняти рішення з усіх вищезазначених питань.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь