A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В Чорнобаївській райдержадміністрації відбулась нарада із спеціалістами по охороні праці в сільгосппідприємствах району

Дата: 26.09.2017 15:08
Кількість переглядів: 590

Фото без опису

    З метою сприяння поліпшення стану охорони  праці нещодавно відбулась нарада із спеціалістами по охороні праці сільгосппідприємств району, яку  провела начальник управління агропромислового розвитку райдержадмінстрації Алла Бука.

Фото без опису

    Про стан проведення профілактичних оглядів працівників сільськогосподарських підприємств району розповів завідувач поліклінікою ЦРЛ Ігор Кривобород, який  наголосив на більш організованому забезпеченні проведення медичних оглядів.

    Про роботу з отрутохімікатами та про вимоги до організації харчування людей під час сільськогосподарських робіт інформувала  спеціаліст районного управління Держпродспоживслужби  Ніна Супрун, яка зазначила, що до  списків осіб, що проходитимуть профогляди необхідно обов’язково включати кухарів та  слюсарів – водопровідників.

    Страховий експерт з охорони праці Золотоніського відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Черкаській області Олександр Ресенчук  говорив про профілактичні роботи та стан охорони праці на    підприємствах Чорнобаївського району.

    Було прийнято рішення переглянути перелік власних документів по питаннях охорони праці в кожному сільгосппідприємстві з метою приведення до їх вимог Державних нормативних актів охорони праці.

    Про організацію  роботи з охорони  праці поінформував присутніх   головний  державний  інспектор  з питань відділу АПК та СКС Управління Держпраці  в Черкаській області Віктор Ткаченко та звернув увагу присутніх на приведення  у відповідність нормативним вимогам  ведення документів  та їх виконання в питаннях охорони праці на підприємствах району.

    Також  слухали начальника відділу розвитку виробництва, аграрної інфраструктури, охорони навколишнього  середовища управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Олега Ткалича, який розповів про   необхідність організації роботи по відповідному веденню внутрішньогосподарських документів з охорони праці та протипожежної бепеки для окремих видів сільськогосподарських робіт рекомендував провести  відповідні інструктажі та роботи в галузі тваринництва в зв’язку з переходом на зимово-стійлове утримання.

    В кінці наради начальник управління агропромислового розвитку райдержадмінстрації Алла Бука закликала роботодавців не заощаджувати на створенні здорових і безпечних умов праці на підприємствах та  опікуватись безпекою кожного працівника.

 

За інформацією управління агропромислового

розвитку райдержадміністрації 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь