A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

В літніх таборах Чорнобаївщини провели профорінтаційну роботу

Дата: 25.06.2018 13:05
Кількість переглядів: 537

      Фото без опису

    Сьогодні нової якості набуває профорієнтаційна робота з учнівською молоддю, що безпосередньо пов’язано з підготовкою кваліфікованих кадрів, які сьогодні затребувані на ринку праці країни. Вибір професії – дуже відповідально, адже потрібно врахувати покликання, здібності, пропозиції ринку праці.

     Спеціалісти центру зайнятості мають можливість підготувати підростаюче покоління до усвідомленого професійного вибору, що в подальшому принесе задоволення від обраної професії та сприятиме успішній самореалізації. З цією метою фахівцями Чорнобаївської районної філії проводяться різноманітні заходи для учнівської молоді, в тому числі під час літніх канікул. Так, з 8 по 15 червня 2018 року в пришкільних таборах Чорнобаївщини проведено інтерактивні заходи змагально-мотиваційного, інтелектуально-ігрового характеру “Я обираю професію” для учнів Іркліївської ЗОШ та Чорнобаївської гімназії, “Турнір знавців професій” для учнів Чорнобаївської ЗОШ №1. Також проведено професіографічну екскурсію на місцеве підприємство ПП ”Імперіал Плюс” для учнів Чорнобаївської ЗОШ №2.

     Під час заходів школярів ознайомлено з актуальними на ринку праці України та нашого регіону професіями, умовами правильного вибору професій, а також з професіями майбутнього. Кожна дитина мала нагоду проявити творчі здібності, позмагатися з друзями в інтелектуальних іграх щодо знання професій, проаналізувати відповідність обраної професії своїм психофізіологічним особливостям, а також потребі ринку праці сьогодні та в майбутньому. У результаті  проведених заходів 99 школярів з користю для свого майбутнього весело провели час, адже найкраще перші кроки до професійної самореалізації  робити в дитинстві.

За інформацією відділу надання соціальних послуг                                                                                                                               Чорнобаївської районна філії Черкаського обласного центру зайнятості                                                         


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь