A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено апаратну нараду райдержадміністрації

Дата: 29.05.2018 15:01
Кількість переглядів: 534

  29 червня голова райдержадміністрації Сергій Джоболда провів апаратну нараду за участю першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, працівників апарату та керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій розглянули ряд актуальних питань.

    Про стан контролю за дотриманням протипожежних заходів та  недопущення  пожеж протягом літнього періоду в  районі доповів начальник  Чорнобаївського районного сектору Управління Державної служби з надзвичайних ситуацій  України в Черкаській області Олександр Полубєхін. – На території Чорнобаївського району знаходиться 6169 га лісових масивів з яких 3102 га належать до Золотоніського лісового господарства (лісничий Лоєнко А.В.) та 3067 га належить до КЛП „Чорнобай-ліс" (директор Следь В.Ю.)

    На озброєнні лісопожежних підрозділів Чорнобаївського району знаходяться автоцистерни, трактори, а також ручний інвентар. Затверджені мобілізаційно-оперативні плани із ліквідації лісових пожеж на території Чорнобаївського району, а саме КЛП «Чорнобай-ліс» та ДП «Золотоніський лісгосп». Розроблений план організації гасіння можливих великих лісових пожеж в хвойних лісонасадженнях на 2018 рік, план-графік маршрутного патрулювання лісової охорони на особливо пожежонебезпечних ділянках.

    – На даний час погодні умови, нажаль, сприяють виникненню пожеж в лісових масивах, тому необхідно налагоджувати співпрацю з керівниками сільськогосподарських підприємств району, щодо забезпечення технікою під час гасіння пожеж, а також підготувати листа до держаного підприємства «Золотоніське лісове господарство» для виділення додаткової техніки на час пожежонебезпечного періоду, – зауважив Сергій Джоболда.

    По другому питанню про виконання заходів щодо забезпечення доступності маломобільних верств населення до об’єктів соціальної інфраструктури інформував присутніх начальник управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації Олександр Юрковський, який зазначив, що згідно  індивідуальної програми реабілітації, медичного висновку МСЕК, ЛКК особи з інвалідністю одержують направлення на виготовлення  і видачу  технічних та інших засобів реабілітації. За 5 місяців 2018 року видано 89 направлень на виготовлення технічних та інших засобів реабілітації за індивідуальним замовленням. Засоби пересування  отримали  5 осіб, з них 3 візків, ходунки, милиці, палиці – 2.

    На даний час лікувальними закладами та виконкомами селищних та сільських рад забезпечена доступність маломобільних груп населення до приміщень. Продовжується робота по встановленню пандусів та кнопок виклику.

    В 2018 році перевезення пільгових категорій громадян, в тому числі осіб з інвалідністю здійснюється кожного дня на приміських маршрутах по талонах одноразового використання. В результаті чого пільгові категорії громадян отримали  право в будь-який день тижня скористатися безкоштовним проїздом.

    Далі в порядку контролю начальник управління агропромислового розвитку райдержадміністрації Алла Бука повідомила про стан завершення весняно-польових робіт сільськогосподарськими підприємствами району.

    По закінченню наради Сергій Джоболда звернув увагу начальника відділу освіти райдержадміністрації на початок підготовки до наступного навчального року, зокрема освоєння коштів відповідно до концепції «Нової української школи».

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь