A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено навчання державних службовців апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації

Дата: 11.12.2018 14:58
Кількість переглядів: 582

Фото без опису

    11 грудня за участі першого заступника голови райдержадміністрації Валентини Стилик, керівника апарату райдержадміністрації Оксани Брагінець було проведено навчання державних службовців апарату та структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Фото без опису

    Оксана Анатоліївна звернула увагу на визначення завдань і ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державних службовців. – Метою оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, – зазначила Оксана Анатоліївна. Завдання і ключові показники повинні відображати кінцевий результат, на досягнення якого спрямовано службову діяльність державного службовця і вимірюються в кількісному і якісному вираженні. Всі ключові показники мають відповідати визначеним SMART-критеріям, а саме: конкретність, вимірюваність, досяжність, відповідність та обмеженість часу.

    На складанні індивідуальної програми підвищення рівня професійної компетентності державного службовця,який займає посаду державної служби категорії “Б” або “В” зупинився начальник відділу з питань управління персоналом апарату райдержадміністрації Василь Мінько. Він розповів  як   складається індивідуальна програма та більш детально зупинився на етапах програми, і що необхідно врахувати при її підготовці.

Фото без опису

    Про алгоритм отримання даних про страховий стаж працівників розповіла головний спеціаліст Чорнобаївського відділу ГУ Пенсійного фонду України в Черкаській області Надія Гриценко. Вона повідомила, як за допомогою електронного цифрового підпису можна отримати довідку про страховий стаж працівника. Крім того, Надія Іванівна роздала  буклети  « Реєстрація на WEB – порталі Пенсійного фонду України». Для державних службовців інформація про отримання пенсії державного службовця була корисною та цікавою.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь