A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Проведено збори працівників управління з питань праці і соціального захисту населення

Дата: 20.04.2018 14:57
Кількість переглядів: 771

Фото без опису

    Про підсумки роботи управління з питань праці і соціального захисту населення  райдержадміністрації за 2017 рік та завдання на 2018 рік йшлося на зборах працівників управління з питань праці і соціального захисту населення, які відбулися 20 квітня.

Фото без опису

    Начальник управління з питань праці і соціального захисту населення  райдержадміністрації Олександр Юрковський зазначив, що всього по управлінню за 2017 рік пройшло фінансування  різних бюджетних програм на суму більше  179.5 млн грн, в тому числі безпосередньо  по управлінню з питань праці і соціального захисту населення 170.4 млн грн.

    Значна робота проводилась з питань перерахунку та призначення житлових субсидій, питань соціального захисту учасників АТО, надання грошової допомоги, оздоровлення, психологічна реабілітація, тощо. Сільськими радами виділялися кошти для забезпечення діяльності управління щодо призначення допомог, субсидій, пільг, компенсацій.

    Управління забезпечує діяльність консультативно-дорадчих органів райдержадміністрації. Протягом року проведено 67  засідань. Найбільша кількість засідань проведена комісією райдержадміністрації з питань надання житлових субсидій, державної  соціальної допомоги  малозабезпеченим сім’ям, пільг, призначення (відновлення) виплат внутрішньо переміщеним особам – 23, комісією з питань надання грошової допомоги громадянам за рахунок коштів районного бюджету – 12.

    Основними завданнями на 2018 рік є забезпечення здійснення соціальних виплат, зокрема призначення житлових субсидій; соціальний захист ветеранів війни та праці, інвалідів, осіб, переміщених з територій проведення АТО та учасників АТО, контроль за дотриманням законодавства про працю.

Фото без опису

    Керівники структурних підрозділів та головні спеціалісти управління –Людмила Лімаренко, Тетяна Кощавка, Юлія Хоменко, Володимир Хлопецький,  Антоніна Пацак, Лариса Коваленко та Дмитро Беліменко інформували про роботу по своїх напрямках за 2017 рік та окреслили завдання на 2018 рік.

Фото без опису

    Заступник начальника управління-начальник відділу організаційно-кадрової роботи та інформаційного забезпечення Наталія Крупенко доповіла про стан роботи зі зверненнями громадян та зазначила, що із загальної кількості письмових та усних звернень вирішено та роз’яснено 274, що становить 100%. В порівнянні з минулим роком даний показник стабільний.

    Із 203 письмових звернень громадян, що надійшли до управління, поступило одне колективне звернення.                                                                                                                                         

    Серед населення району постійно проводиться роз’яснювальна робота  щодо чинного законодавства з питань,  які найчастіше порушуються у зверненнях громадян. В управлінні  працює громадська приймальна. З початку 2017 року  надано консультацій громадянам під час особистого прийому та  по телефону – 2111  особам.

    Далі Наталія Крупенко в своєму виступі повідомила про стан роботи з кадрами за 2017 рік та виконання плану заходів щодо запобігання та протидії корупції.

Фото без опису

    Про стан виконавської дисципліни інформував присутніх завідувач сектору праці, відповідальний за контроль за виконанням доручень, документів органів влади вищого рівня Володимир Хлопецький. – За 2017 рік до управління надійшло близько 32 розпоряджень та доручень районної, обласної райдержадміністрацій. На контролі перебуває 27 постанов та розпоряджень Кабінету Міністрів України, близько 20 розпоряджень облдержадміністрації, 8 розпоряджень райдержадміністрації, 6 програм.

    Також здійснюється контроль за листуванням по напрямку медицини. Майже всі підрозділи управління з питань праці і соціального захисту населення райдержадміністрації здійснюють документообіг із закладами охорони здоров’я району.

    – Основним завданням управління залишається забезпечення реалізації державної соціальної політики на території Чорнобаївського району у сфері соціального захисту населення, – зазначила перший заступник голови райдержадміністрації Валентина Стилик. – Розуміючи ваше навантаження роботи з населенням Чорнобаївська районна державна адміністрації віднеслася з розумінням і додала одну штатну одиницю в штат УПСЗН. Щодо підсумків роботи 2017 року можу зазначити, що організація роботи поліпшилася, і за це говорять показники, порівнюючи з 2016 роком. Приємно, що в управлінні робота з кадрами наразі на належному рівні, кількість звернень зменшилася на 43 відсотки в порівнянні 2016 роком. Також поліпшилася робота з учасниками АТО та по пільговому перевезенню населення району. Проте, наголошую на активізації роботи по призначенню субсидій та своєчасного надання ліків для такої категорії населення як чорнобильці.

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

апарату райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь