A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У районі тривають заходи із благоустрою

Дата: 25.04.2019 14:57
Кількість переглядів: 559

Фото без опису

Напередодні Великодня у районі традиційно проходять заходи із благоустрою. У їх рамках було здійснено прибирання в’їздів до Чорнобаївського району із Золотоніського. 

Зокрема, впорядковано в’їзди до району, вирубано поросль та знищено суху траву, здійснено роботи по організації розчистки та вирубки придорожніх смуг, прибрано сміття, що назбиралося за зимовий період, тощо.

Участь у поліпшенні санітарного та естетичного стану територій після зимового періоду взяли працівники структурних підрозділів Чорнобаївської РДА та райради, працівники відділів освіти, культури, та навчальних закладів, ЦРЛ, ЦПМСД, відділення ДСНС, працівники РЕМу, казначейства, територіального центру, фінансового управління та АПК, управління Держпродспоживслужби та інших організацій. Загальна кількість осіб, що взяла участь у суботнику, сягнула кількох сотень осіб.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Чорнобаївська райдержадміністрація висловлює вдячність усім, хто долучився до прибирання, а також запрошує усіх жителів району долучитися до заходів із благоустрою та здійснити прибирання своїх вулиць та прибудинкових територій.

Завдання кожного з нас – берегти і примножувати красу рідного краю, щоб і нинішнє, і прийдешні покоління  могли  користуватися і насолоджуватися  дарами матінки-природи, жили в екологічно чистому регіоні. І пам’ятайте: чисто не там, де прибирають, а там – де не смітять.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь