A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Шановні жителі Чорнобаївщини!

Дата: 28.12.2018 14:55
Кількість переглядів: 704

Фото без опису

 

Від щирого серця  вітаю Вас із Новим роком та Різдвом Христовим!

 

     Зимові свята завжди несуть світлі, чисті почуття - очікування дива, мрії про прекрасне, сподівання на те, що здійсняться всі наші заповітні бажання й задуми. 

    В ці дні у кожному домі засяють вогники новорічної ялинки і ми згадаємо рік, що минає. Він був реформаторським, непростим, не все було бездоганно, але зміни ніколи не даються легко. Та незважаючи на всі виклики сьогодення у багатьох важливих сферах життя району вдалось зберегти стабільність.

    І я вдячний усім, хто сприяв цьому: працівникам і керівникам агропромислового комплексу, підприємств, організацій та служб, установ культури, освіти, охорони здоров’я, приватним підприємцям -  всім, хто віддав часточку душі та щоденною працею примножував здобутки нашого району.

    Низький уклін нашим землякам військовимякі невтомно оберігали  наш спокій і в ці дні святкові дні теж знаходяться на передовій, захищаючи країну від агресора. Нехай їхня міць та мужність надихає кожного з нас на добрі справи!

    Дорогі земляки! З Новим роком завжди пов’язані нові надії та нові сподівання. Тому давайте відкриємо  першу сторінку календаря 2019  року й побажаємо один одному миру, злагоди, терпіння, добра, щастя, достатку й міцного здоров’я. 
    Нехай   новий рік принесе Україні мир та благополуччя, а  Різдвяні свята принесуть  у кожну  оселю Божу благодать, зміцнять нашу віру у щасливу долю України і впевненість у її краще  майбутнє!

    З Новим роком та Різдвом Христовим!

 

 

Із повагою -

голова райдержадміністрації

С.М.Джоболда


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь