A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Валентина Стилик: «Завдяки консолідації зусиль у селі робиться все, аби покращити життя його мешканців»

Дата: 11.01.2018 14:52
Кількість переглядів: 729

Фото без опису

    10 січня перший заступник голови Чорнобаївської райдержадміністрації Валентина Стилик провела виїзний прийом громадян у селі Велика Бурімка.

Фото без опису

    Під час прийому житель села піднімав питання щодо внесення змін до розпорядження райдержадміністрації та договору оренди земельної ділянки, яка перебуває за межами населеного пункту, на що перший заступник голови РДА надала роз’яснення.

    Фото без опису

Фото без опису

    У ході робочої поїздки Валентина Стилик спільно з сільським головою Валерієм Писаренком оглянула заклади соціальної сфери, зокрема місцеву школу та дитячий садок «Лісова казка».

Фото без опису

    - Ще в 2016 році для школи і дитячого садка збудували нову котельню та встановили твердопаливні котли, при цьому залишивши і газові. Минулого року зробили промивку системи опалення і замінили вікна на нові – теплоощадні. Як результат, температура в цих закладах збільшилася на 5 градусів. Зараз у групах у дитячому садку 22 градуси тепла, – розповіла Валентина Борисівна.

    На всі ці заходи за рахунок коштів сільського і районного бюджетів витратили більше мільйона гривень. Окрім цього, у школі відремонтували мережу електроосвітлення (39,9 тис грн), здійснили капітальний ремонт внутрішньої системи опалення (85 тис грн) та облаштували навіс для твердого палива (53,5 тис грн). Вугіллям і дровами школа і садок забезпечені повністю.

    Для дітей також придбали елементи дитячого майданчика (20 тис грн) і два тренажери (29,5 тис грн), які будуть встановлені на території школи. А також дитячий майданчик, який встановлять у селі Михайлівка (60 тис грн). За рахунок  «Програми  проведення культурно-освітніх заходів на 2017-2020 роки» та за підтримки місцевих господарств 187 дітям  сіл Велика Бурімка та Михайлівка на День Святого Миколая придбано подарунки на суму 20 тис грн.

    Також перший заступник голови РДА відвідала Великобурімську лікарську амбулаторію, де за кошти районного і сільського бюджетів, сприяння народного депутата Володимира Зубика та кошти з інших джерел триває капітальний ремонт правої частини будівлі.  

    - Дуже приємно, що і районна, і сільська влада, і керівництво місцевого  господарства мають спільне бачення розвитку села. Завдяки консолідації зусиль у селі робиться все, аби покращити життя його мешканців, - зазначила Валентина Стилик. 

 

За інформацією відділу організаційної роботи,

інформаційної діяльності та звернень громадян

райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь