A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У Черкаському профучилищі будівельних технологій відкрили ще один навчально-практичний центр

Дата: 24.05.2019 14:51
Кількість переглядів: 657

У Черкаському вищому професійному училищі будівельних технологій відкрили навчально-практичний центр «Sniezka». Тут матимуть змогу удосконалювати власну майстерність маляри, що навчаються в навчальному закладі. Загалом же на базі училища діє вже з новоствореним 5 центрів будівельного напряму.

Цього дня профучилище відвідали керманичі міста й області, соціальні партнери-представники компанії «Sniezka», фахівці з професійних навчань та технічних консультацій, представники закладів профтехосвіти України, де функціонують подібні центри.

Новостворений навчально-практичний центр відкриває нові перспективи й можливості для плідної співпраці із соціальними партнерами у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців будівельної справи, кажуть в Черкаському профучилищі. Також робота центру дозволить значно підвищити якість професійної підготовки здобувачів освіти, здійснювати перепідготовку незайнятого населення, проводити навчання за модульними програмами.

Керівник закладу Олександр Саюн розповів, що створили центр завдяки роботі всього колективу й партнерів. І на цьому не зупинятимуться. Невдовзі планують відкрити ще один НПЦ.

За словами першого заступника голови ОДА Тараса Висоцького, навчально-практичні центри нині є запорукою утвердження іміджу професійної освіти, підвищення рівня підготовки спеціалістів, дають змогу учням навчальних закладів максимально наблизити умови до виробничих.

– Натепер маємо в області вже 14 навчально-практичних центрів, зокрема енергетичного, сільськогосподарського, будівельного та інших напрямів, – говорить Тарас Миколайович. – Поступово, спільними зусиллями створюємо в навчальних закладах такі умови, аби учні випускались з них справжніми фахівцями, кваліфікованими та конкурентоздатними робітниками на ринку праці.

Зауважимо, в заклді навчається нині зо 3 сотні учнів, 2 сотні слухачів, працює понад півсотні педагогів.

Навчальний заклад готує кваліфікованих робітників за професіями: «Штукатур; лицювальник-плиточник; маляр», «Муляр; електрозварник ручного зварювання», «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування; монтажник гіпсокартонних конструкцій», «Монтажник гіпсокартонних конструкцій; лицювальник-плиточник», «Монтажник санітарно-технічних систем і устаткування; електрозварник ручного зварювання», «Штукатур; маляр», «Плодоовочівник; квітникар».На базі закладу, окрім відкритого сьогодні, діють такі навчальні центри:

-«Міжрегіональний навчально-практичний центр сучасних будівельних технологій»;

-навчально-практичний центр сантехнічного обладнання та устаткування з професії «Монтажник санітарно-технічних систем та устаткування»;

-навчально-практичний центр за професією «Монтажник гіпсокартоннихконструкцій»;

-навчально-практичний центр «TRIORA» з підготовкифахівців за професією «Маляр»).

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь