A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника

Дата: 17.09.2018 14:51
Кількість переглядів: 705

Фото без опису

    17 вересня на території Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області відбулися урочистості з нагоди Дня рятівника України.

Фото без опису

    Привітати рятівників прибули голова Чорнобаївської РДА Сергій Джоболда, перший заступник начальника Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Озеран, селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко, благочинний Чорнобаївського району отець Валерій, депутати Черкаської обласної ради Сергій Лихошерст, Роман Буданцев та Микола Пошиваник.

    Із професійним святом рятівників привітав голова Чорнобаївської райдержадміністрації Сергій Джоболда.

Фото без опису

    - Шановні наші рятівники. Я дякую Вам за вашу мужність, витримку, за ваш професіоналізм, який ви підтверджуєте щодня, ліквідовуючи надзвичайні події і рятуючи людям життя. Я дякую, і ця вдячність виливається у те, що районна державна адміністрація, районна рада, депутатський корпус районної ради  щороку знаходять можливості підтримувати вашу службу, ваше відділення. За останні три-чотири роки на поліпшення матеріальної бази Чорнобаївського районного сектору з районного бюджету було виділено більше півмільйона гривень. Зокрема, минулого тижня з районного бюджету було перераховано 120 тис. грн на поліпшення матеріально-технічної бази в цьому році. А саме закуплено панорамні маски для апаратів на стисненому повітрі, рукави для подачі вогнегасної речовини від автомобіля, пожежний ліхтар. В наступному році ми хочемо передбачити кошти на ремонт приміщення Чорнобаївського районного сектору. Я думаю, що спільними зусиллями державної, обласної та районної влади, органів місцевого самоврядування ми зробимо так, щоб наше відділення було найкращим, щоб ви були забезпечені всім необхідним, аби виконувати свою роботу так, як вимагає сьогоднішній час, - зазначив Сергій Миколайович.   

    Із нагоди Дня рятівника, за високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов’язків Сергій Джоболда нагородив грамотами районної державної адміністрації

    Головню Володимира Олексійовича – молодшого сержанта служби цивільного захисту, пожежника-рятувальника 6-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській області;

    Щербину Юрія Сергійовича – старшого сержанта служби цивільного захисту, водія 6-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській області;

    Зубача Сергія Петровича - прапорщика служби цивільного захисту, водія 6-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській області;

    Полубєхіна Олександра Вікторовича – майора служби цивільного захисту, начальника Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

    До привітань долучилася селищний голова Чорнобаю Алла Мірошниченко, яка вручила рятівникам грамоти селищної ради. Так, грамоти отримали:

    Шкурко Андрій Іванович – старший сержант служби цивільного захисту, водій 6-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській області;

    Савісько Сергій Миколайович – старший сержант служби цивільного захисту, водій 6-го державного пожежно-рятувального поста Управління ДСНС України у Черкаській області.

    Привітали рятівників з професійним святом та вручили їм подарунки депутати Черкаської обласної ради Сергій Лихошерст, Роман Буданцев та Микола Пошиваник. А також благочинний Чорнобаївського району отець Валерій.

    Зі свого боку перший заступник начальника Головного Управління ДСНС України у Черкаській області Сергій Озеран та начальник Чорнобаївського районного сектору Управління ДСНС України у Черкаській області Олександр Полубєхін привітали колег та подякували за допомогу, яку представники органів влади надають Чорнобаївському районному сектору.

    Під час урочистостей Сергій Озеран нагородив Подякою за високий рівень організації та проведення зональних змагань на першість Черкаської області серед підрозділів ДСНС області та серед юнаків із пожежно-рятувального спорту на призи Олексія Жирного Олександра Полубєхіна. Та вручив Черіньку Віктору Івановичу, Косенку Валерію Володимировичу та Буряку Миколі Петровичу медалі за сумлінну службу та Подяки Головного Управління ДСНС України у Черкаській області.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь