A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

У черкаському аеропорту стартував ремонт злітно-посадкової смуги

Дата: 07.08.2018 14:46
Кількість переглядів: 486

    Капітальний ремонт штучної злітно-посадкової смуги КП «Аеропорт Черкаси Черкаської обласної ради» стартував 6 серпня. У цей день підрядник вже провів фрезерування на перших двохсот метрах та взяв проби асфальтного покриття. Надалі темпи робіт тільки зростатимуть.

    Ремонтуватиме смугу ТОВ «РОСТДОРСТРОЙ». Підрядний пройшов необхідну тендерну процедуру і вже сьогодні взявся до роботи. У перший день – тільки набирали темпи. Надалі в аеропорту працюватиме щоденно до 50 осіб.

    – Це – серйозний старт, – каже заступник очільника області Сергій Овчаренко. – І своєрідний перший крок до відбудови черкаського летовища. Наше завдання – зробити його сучасним, діючим, інвестиційно-привабливим. Аеропорт – це комплексна структура з комфортним терміналом, сигнальними вогнями та безліччю іншого. Тож попереду ще дуже багато роботи, а ремонт злітно-посадкової смуги – лише їхній початок. Завдяки фінансуванню з ДФРР та обласного бюджету маємо на це більше 124 млн грн.

    Насамперед підрядник взявся за вирівнювання основи. Крім того відібрав проби асфальту, щоби зрозуміти, який фундамент. За необхідності проводитимуть роботи з його підсилення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь