A A A K K K
для людей з вадами зору
Чорнобаївська районна державна адміністрація
Черкаська область, Чорнобаївський район

Гран-прі Всеукраїнського фестивалю КВН отримала команда з Чорнобаю!

Дата: 28.09.2017 14:45
Кількість переглядів: 802

Фото без опису      

Фото без опису

    У мальовничому курорті Затока Одеської області традиційно проходив Всеукраїнський фестиваль серед дитячих та юнацьких команд КВН «Жарт-птиця». Цього року в ньому брали участь кращі 14 дитячих команд з різних куточків України та 8 дорослих команд.      

Фото без опису                                

    Протягом трьох днів у дев’яти конкурсах вони змагалися за перемогу. Чорнобаївщину представляла шкільна збірна КВН «Дорослі діти» Чорнобаївського районного будинку культури.

    Після першого ігрового дня чорнобаївська команда займала другу сходинку. Та впевнена перемога у всіх конкурсах другого і третього дня вивела «Дорослих дітей» на перше місце у загальному рейтингу фестивалю.  І, як результат, найвищий титул - звання володаря гран-прі. За цим званням стоїть немало зусиль і недоспаних ночей кожного учасника команди, під час написання імпровізаційних конкурсів. Тому під час нагородження, емоції переповнювали. І якби в цей час, як на Олімпійських іграх грав гімн, то він би звучав так: «Якщо є на світі рай, то це місто – Чорнобай!».

    Ось імена переможців: Анна Вовк (капітан команди), Артур Анатолійович Вовк та Артур Володимирович Вовк, Анастасія Дробітько, Владислав Костюков, Анатолій Тарасенко, Владислав Зеленюк та педагог-організатор Олена Палій.

    Окрім командної нагороди, учасники нашої збірної отримали індивідуальні відзнаки. Анастасія Дробітько стала кращою акторкою фестивалю та переможцем пісенного конкурсу «Горлопан», Владислав Зеленюк – кращим звукорежисером конкурсу «Дискотека під отбиви», Артур Анатолійович Вовк отримав титул «Містер КВН».

    Команда висловлює щиру подяку за підтримку голові Чорнобаївської РДА Сергію Джоболді, автору сценаріїв Олексію Приходьку та незмінному керівнику любительського об’єднання КВН Чорнобаївського районного будинку культури  Андрію Купчину.

    Вже скоро на збірну очікує півфінал Черкаської обласної Ліги КВН та змагання у Чемпіонаті Чорноюаївського району. Тож КВН-ка осінь тільки розпочинається.

 

 За інформацією сектору у справах сім'ї,

молоді та спорту райдержадміністрації

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь